Teambuilding og firmaevents der inspirerer

Lad os inspirere jer til fantastiske outdoor teambuilding og firmaevents i Roskilde, indgangen til den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land

Nationalpark Skjoldungernes Land er det perfekte sted til teambuilding og firmaevents

Vores unikke udvalg af outdoor teambuilding & firmaevents i Roskilde, udfordrer jer og bringer smilet frem hos alle. Vi kalder det ”fælles øjeblikke” – og dem får I med hjem

Vores arrangementer har fokus på gode relationer, der øger viljen til samarbejde. Gode relationer giver mere overskud og mindre konflikt i dagligdagen. Vi prioriterer smilet, den gode stemning, og at alle kan deltage på vores arrangementer. Alle har brug for at være sammen på den gode måde uden krav til den enkeltes formåen, dygtighed og hurtige resultater. Så fungerer teamet bedst.

Vi arbejder med alle typer af grupper, har kompetencerne til at udfordre på alle niveauer og kan klare teambuilding og firmaevents op til 300 personer.

Vi har aktiviteter til outdoor teambuilding og firmaevents hvor ALLE kan deltage. En af de ting vi har særlig gode erfaringer med, er at dele  gruppen op i to eller flere aktiviteter. Så kan alle komme lidt ud af deres egen comfortzone, og samtidig få sig en rigtig god oplevelse. Efterfølgende kan alle mødes til fælles spisning og hygge efter aktiviteterne. Nedenfor har vi listet vores forslag til en udfordrende teambuilding dag for jer, men nævner i flæng gerne aktiviteter som Stand Up Paddling, Mountainbike, Havkajak, Outdoor xplorer, Outdoor mystery game, Kajakpolo, Outdoor wellness i vores vildmarksbad og mange flere. Vi har aktiviteter så ALLE får en god dag.

Outdoor teambuilding aktiviteter

Teambuilding med SUP
SUP Teambuilding - sjov og udfordringer på Roskilde Fjord

Stand Up Paddling teambuilding

Stand Up Paddling er en sjov outdoor teambuilding aktivitet og perfekt til at få rystet teamet endnu bedre sammen! Det er vigtigt for os at ALLE får en sjov dag på vandet, og at I samtidigt får skubbet til jeres grænser og grint sammen. Vi har fokus på sikkerhed og tilpasser os forskellige niveauer i gruppen. Så tag din kollega eller chef under armen, skift arbejdstøjet ud med en våddragt og oplev Nationalpark Skjoldungernes Land fra vandsiden. Outdoor teambuilding når det er absolut sjovest. SUP teambuilding tager fra 2,5 time.

teambuilding i roskilde med kajakpolo
Teambuilding med kajakpolo - en konkurrence for ALLE.

Kajakpolo Teambuilding

Der er ikke noget som et godt spil kajakpolo når I skal have en sjov outdoor oplevelse med kollegerne. Der er vitterligt for ALLE og man falder kun i vandet hvis man selv ønsker det. Vi har alt udstyr der skal til, våddragt etc., efter at have klaret det, deler vi jer i hold af 3-4 personer som spiller kampe mod de andre hold. Der er intensitet og grin på – og essensen af “fælles øjeblikke” med kollegerne. Det vil vi godt garantere for. Efter kampen kårer vi vinderholdet og der er tid til hygge og afslapning i vores camp på havnen. Kajakpolo teambuilding tager fra 1,5 time alt efter deltagerantal.

Roskilde xplorer til polterabend
Outdoor Xplorer - oplev Roskildes steder og historie som et spil.

Outdoor Xplorer

Her får I en outdoor teambuilding udfordring hvor deltagerne bliver guided rundt i Roskilde i grupper af 5-6 personer til fods og med en tablet i hånden. I skal løse udfordringer sammen og skal se byens kendte, og mindre kendte steder undervejs. Det er selvfølgelig en konkurrence med spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests som kun kan løses når I hjælper hinanden. Digital teambuilding når det er sjovest og en særlig måde at opleve Roskildes seværdigheder, og hinanden, på. Tager fra 1,5 time.

MTB polterabend i Roskilde
Teambuilding med mountainbike tur i fantastiske Boserup skov.

Mountainbike teambuilding

Boserup skov ligger tæt på vores camp og er det perfekte sted til outdoor teambuilding med alle kollegerne. Der er gode MTB spor for alle niveauer og en fantastisk naturoplevelse. Vi starter i vores hyggelige camp, klæder om og finder cykler og så er det afsted i skoven. Via den skønne Kælligehaven er vi i skoven inden for kort tid. Vi deler os op i grupper efter niveau, har altid flere instruktører med når det er nødvendigt og tager et par stop undervejs. En mountainbike tur i Boserup skov tager fra 2 til 4 timer alt efter ønske.

kajak polterabend i roskilde
Guidet tur i Skjoldungelandet i havkajak for hele teamet.

Havkajak teambuilding

En tur på fjorden i havkajak i Nationalpark Skjoldungernes Land er altid en helt særlig outdoor teambuilding aktivitet for teamet. Der vil blive rig mulighed for at opleve naturen med både horisonten, himlen, fjorden, skoven og de vidunderlige bølgende marker og høje, der ligger lige for fødderne af jer. Vi har nogle af de dygtigste instruktører som tager hånd om alle og sikrer jer en tryg og oplevelsesrig tur. Vi mødes i vores camp, hvor I bliver klædt godt på med alt nødvendigt udstyr og instruktioner, og sejler derefter afsted på oplevelse i nationalparken. Fra 2,5 til 6 timer med instruktør.

Outdoor escape game polterabend i roskilde
Outdoor teambuilding med mystery game. Sammen redder i verden

Teambuilding med mystery game

Til et Outdoor mystery game får I et begrænset tidsrum til at finde koden og løse mysteriet.  Alle spørgsmål og aktiviteter kan kun løses når I arbejder sammen som et hold. Det hold der først finder koden og returnere med flest point i behold vinder dysten. En udfordrende dyst hvor alle kompetencer kommer i spil. Udendørs som navnet siger og vi spiller både sommer og vinter. Tager 75 minutter.

Polterabend vildmarksbad roskilde
Outdoor wellness i vores vildmarksbad. Ikke dårligt 🙂

Outdoor Wellness i vildmarksbad

Vi kan tilbyde jer en fantastisk outdoor wellness afslutning på dagen med et varmt vildmarksbad. Vildmarksbadet står i vores hyggelige camp. Vi fyrer op i ovnen og sikrer at vandet er dejligt varmt til jer. I køleskabet er kold vin, store øl fra det lokale Musicon Mikro bryggeri og sodavand. Der er ikke noget som at slutte en god dag i et vildmarksbad, med en kold drink. Det er bestemt “fælles øjeblikke” for hele teamet.

Teambuilding med øvelser på land på roskilde havn
Vikingelege på land - udfordringer og success

Vikingelege på land

Vores outdoor teambuilding aktiviteter på land tager udgangspunkt i opgaver der skal løses sammen som et team. Det kan være lavet som små konkurrencer eller opgaver hvor flere teams sammen løser opgaver og små udfordringer. Fælles for opgaverne er at alle er uundværlige og bidrager til en fælles løsning. Det er lidt svært, lykkes lidt og bringer helt sikkert smilet frem. Vi arbejder med den positive tilgang til opgaverne og ved at når vi erkender hinandens styrker kan vi opnå det vi ønsker. Og har det sjovere undervejs. Tager fra 2 til 6 timer.

outdoor teambuilding med mad over bål
Teambuilding med overnatning og mad over bål i Nationalpark Skjoldungernes Land

En ægte outdoor teambuilding oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land

Vi tager jer en tur ud i Nationalparken til en fantastisk team- og naturoplevelse. Det foregår enten til fods, på en mountainbike, en kajak eller et paddleboard. Måske en endda en kombination af alle tingene. Ved aftentid gør vi et stop hos et af de mange overnatningssteder i Nationalparken, laver mad over bål og sover i et af vores store fælles telte med plads til 20 personer. Dagen efter er der fælles morgenmad og tak for denne gang. Det er nogle helt særlige “fælles øjeblikke” når teamet er på tur sammen og oplever naturen og outdoor livet på tætteste hold. Vi sørger for det hele og sikrer at I får en oplevelse der passer lige til jer. Start fx. kl. 15 og kl. 10 næste morgen siger vi tak for denne gang.

  • "Super tempo, man glemmer sin alder men bliver temmelig sikker påmindet i morgen. Fed oplevelse som bør prøves."

    Nicolai H-M

Spisning efter teambuilding

Teambuilding i Roskilde med spisning
Unik spiseoplevelse med øko buffet i jeres helt egen lavuu

Super lækker rustik oplevelse

Afslut dagen med økologisk buffet i vores lavuu på havnen. Ja, nogle vil kalde den en tipi, men det er altså en nordisk lavuu. Vi har mulighed for at dække op til 50 personer til spisning. Med flis på gulvet og fåreskind på bænkene får I en unik spiseoplevelse og afslutning på dagen. Maden er økologisk buffet med 2 slags kød, salater og dessert som altid er et hit. Men I er velkommen med et menu forslag, hvis I ønsker en speciel menu.

Spisning på Snekken til teambuilding i Roskilde
Månedens økologiske torvemenu på Snekken Trattoria

Det italienske spisehus

Et trattoria, er et sted som er lidt mindre formelt end en restaurant. Anretningerne er ærlige og rustikke med fokus på gode økologiske råvarer. Husets vine serveres i karafler, stemningen er afslappet og hyggen i centrum.

Torvemenuen er baseret på årstidens skønneste økologiske råvarer.
Menuen består af små lækre serveringer der tilsammen udgør et fantastisk måltid.
Buon appetito!

teambuilding i Roskilde med spis hos Store Børs
Lækker a la carte menu på Store Børs - skønne retter med friske råvarer

Lækker a la carte restaurant

På Store børs har de en masse lækkert til både frokost og a la carte til aftensmad. Der bliver ikke gået på kompromis med råvarerne eller smagen. I den afslappede stemning og uhøjtidelige atmosfære, stræber de efter at give jer en unik totaloplevelse, hvor uovertruffen mad og fantastisk service, går op i en højere enhed. Store børs ligger ikke langt fra vores camp. I kan gå derover…. og rulle videre.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig indenfor 1 time, alle hverdage ml. 9-17

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial