Teambuilding // Polterabend // Yoga // Udlejning

En fantastisk oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land

Vi tilbyder SUP teambuilding, SUP Polterabend, SUP Yoga & SUP udlejning

Hvad er Stand Up Paddling?

Stand Up Paddling er over de sidste par år den hurtigst voksende vandsports aktivitet. Stand Up Paddling går i al sin enkelthed ud på, at stå oprejst på et paddleboard, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol. Lyder det ikke let? I modsætning til hvad mange tror, er det ganske let og hos os skal du nok få prøvet kræfter med den fantastisk sjove vandsport på mange forskellige måder.

Stand Up Paddling

SUP POLTERABEND

Udnyt muligheden for at give bruden eller gommen en sjov og anderledes udfordring med Stand Up Paddling. Vi lægger vægt på en sjov og udfordrende oplevelse og kigger ikke så meget på om teknikken er helt rigtig. I får alt nødvendigt udstyr og vi har omklædnings- og badefaciliteter. Herefter er det afsted til udfordringer, masser af sjov og måske lidt konkurrencer.

Se mere om SUP Polterabend og de mange andre aktiviteter vi har til polterabend på siden her, hvor det også er muligt at booke

Roskildekajakpolo.dk/polterabend

Vi glæder os til en sjov oplevelse sammen med jer.

SUP TEAMBUILDING

Stand Up Paddling er et absolut perfekt event til at få rystet virksomhedens medarbejdere endnu bedre sammen! Vi sørger for at ALLE får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet lidt til jeres grænser og prøvet jer af i nye situationer. Vi har fokus på sikkerhed og tilpasser os forskellige niveauer i gruppen. Så tag din kollega eller chef under armen, skift arbejdstøjet ud med en våddragt og oplev Roskilde fra Fjorden.

Se mere om SUP teambuilding på siden her, hvor der også er mulighed for at booke Roskildekajakpolo.dk/teambuilding

Vi glæder os til at give jer en sjov dag sammen!

SUP intro kursus

SUP intro kurset er flyttet til vores søstervirksomhed Outdoor Adventures.

Alt er det samme, bortset fra navnet. Læs mere og book her:

Paddleboard Kursus hos Outdoor Adventures

Teambuilding på Roskilde havn til SUP

SUP udlejning

Det er ingen sag at lære at padle på et paddleboard, alle kan være med og vi har det nødvendige udstyr til at du kommer godt afsted – og hjem igen. Vi anbefaler at du deltager i vores SUP intro kursus eller har erfaring et andet sted fra, inden du begiver dig ud på paddleboard alene. Stand up paddling er ikke svært, men der er nogle væsentlig informationer omkring brug af udstyr, sikkerhed, teknik og færdel på vand som er gode at vide og som kan gøre forskellen på om du får en god, eller dårlig første oplevelse med paddleboard.

Al udlejning af paddleboards er flyttet til vores søster virksomhed Outdoor Adventures og camp på Vigen Strandpark. Du kan booke leje af paddleboards på Vigen Strandpark via linket her: www.outdooradventures.dk/paddleboard-udlejning

SUP udlejning roskilde

PRISER PÅ LEJE: Board, paddle, leash og svømmevest

2 timer – Kr. 200

½ dag (4 timer) – Kr. 325

Hel dag – Kr. 425

2 dage / weekend – Kr. 625

Våddragt – kr. 100/dag

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip inkl. våddragt: kr. 2500,-

Klippekortet kan deles med familie, venner etc. og gælder kun i indeværende sæson. Ubrugte klip refunderes ikke

ALT leje skal reserveres først, så vi kan sikre at udstyret er hjemme og klart til jer når I kommer.

SUP YOGA

At tage yoga med ud på vandet kan være udfordrende, for hvordan står vi fast, når fundamentet under os er vakkelvornt? Hvordan holder vi balancen i modvind? Og hvordan kontrollerer vi kroppen på SUP boardet, når naturen ikke sådan lader sig kontrollere? Heldigvis har du din vejrtrækning: Når du kan trække vejret, kan du finde balancen alle steder. Også på boardet.

Hvad får jeg?
Du får ca 90 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en ”flydende” afspænding til sidst.

Tag vennerne med og prøv SUP Yoga ved Vigen Strandpark. Specialsessioner efter aftale. Det koster kr. 225,- per person. Send os en mail med ønske til dato, tidspunkt og antal.

SUP Yoga i Roskilde
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial