Kajak // Teambuilding // Polterabend

Kajak til polterabend eller teambuilding

Skønne omgivelser i nationalpark Skjoldungernes Land til en fantastisk tur i kajak. Oplev roen, lydene og duftene når turen går afsted med skiftevis padletag i højre og venstre side. En tur i en havkajak er for alle der er bare lidt sporty og er trygge ved vandet. Vores dygtige uddannede instruktører fører sikkert an og sørge for at alle har den nødvendige viden til en god og sikker tur.

Kajakkerne er stabile og rigtig gode til nybegyndere og let øvede. Det er ikke påkrævet at have prøvet kajaksejlads før eller at have et særligt sportsligt niveau af nogen art. Alle skal benytte svømmeveste og vi har alt det kvalitetsudstyr der skal til for en god og sikker tur.

Kajak i skønne omgivelser i Fjordlandet

En tur i havkajak er rigtig god til grupper der skal ud og have en sjov oplevelse sammen. Ofte hører vi: “det var meget sjovere end vi havde troet“. Det er altid hyggeligt og udfordrede på samme tid. Man bliver kun våd hvis man selv har lyst til at blive våd og jo – vandet er vådt, og skønt.

Kajak til polterabend eller teambuilding er for ALLE og med garanti for en skøn dag på vandet.

Vælg en af mulighederne nedenfor og læs mere om kajak til teambuilding eller polterabend og bestil tid med det samme via vores online booking. Hvis vores forslag ikke rammer dit behov, så send os en mail, så finder vi sammen det rigtige setup til netop jeres ønsker. Selvom du booker online i dag, betaler du først når arrangementet er vel overstået. Vi sælger gode oplevelser og store smil, og gør os altid umage for at give jer den bedste oplevelse, før, under og efter.

Skønne oplevelser i kajak

Guidet kajaktur

En guidet kajaktur med uddannet instruktør er en fantastisk oplevelse sammen med kollegaerne. Vi søger for masser af tid, ro og kender de fine steder at besøge undervejs. Og i modsætning hvad [...]

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial