Gavekort hos Roskilde Kajakpolo & SUP – noget for enhver smag.

Har du brug for en gaveide? Eller skal du glæde en du holder af? Med et gavekort hos Roskilde Kajakpolo & SUP får modtageren mulighed for at deltage i de nedenstående aktiviteter. Kontakt os gerne hvis vi skal lave andre typer gavekort.

Paddleboard udlejning

Gavekort på SUP intro

Giv et gavekort til den nyeste surf dille, Stand Up Paddling. Et 2 timers kursus giver basisintroduktion til udstyr, teknik, vind og vejr og masser af øvelser. Efter de 2 timers instruktion er der fri afbenyttelse af udstyret i yderligere 2 timer, til dem som har mod på mere.

Pris kr. 495,- pp

Gavekort på SUP intro & Burger

Giv et gavekort til den nyeste surf dille, Stand Up Paddling. Et 2 timers kursus giver basisintroduktion til udstyr, teknik, vind og vejr og masser af øvelser. Efter de 2 timers instruktion er der fri afbenyttelse af udstyret i yderligere 2 timer hvis man har mod på mere. Og slut så dagen af med en udsøgt burger hos vores gode samarbejdspartner ”Cafe Miraculix”.

Pris kr. 650,-

Gavekort stand up paddleboard udlejning

Gavekort til leje af SUP board ½ dg

Giv et gavekort til leje af SUP board, padle, leash og svømmevest. Vi anbefaler tidligere SUP erfaring ved leje af udstyr. 4 timer.

Pris: kr. 325,-

SUP yoga polterabend i Roskilde

Gavekort til SUP Yoga

Vores utrolige Yogainstruktør tager dig med på vandet til stræk og bøj. Det handler om balance, styrke og dit mod. En meget speciel og helt fantastisk oplevelse.

Pris kr. 225,-

introkursus til Havkajak i Roskilde

Gavekort til Havkajak introkursus

Deltag i vores Havkajak begynder kursus. Det foregår ved vores camp på Vigen Strandpark, tager 3 timer og giver en basis introduktion til udstyr, teknik, vind & vejr og masser af øvelser på fjorden. En god måde at komme i gang med kajaksejlads.

Pris Kr.  495,- pp

Vildmarksbad roskilde havn

Gavekort til Vildmarksbad event – 2 timer

Dette er desværre ikke tilgængeligt for tiden 🙁

*********

I det fantastiske opvarmede vildmarksbad kan i sidde og nyde 1,5 time på Roskilde havn i vores hyggelige chill-out område. Vi kan foreslå en lokal brygget øl eller et glas hvidvin til. Alt er klappet og klart til I kommer.

Der er plads til 10 personer i badet. Drikkevarer betales separat

Pris: kr. 2000,-

BESTIL DIT GAVEKORT HER

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial