Outdoor Xplorer

Oplev Roskildes kendte, og mindre kendte, steder med et udfordrende spil

Outdoor Xplorer

Outdoor Xplorer er teambuilding i byens gader. Oplev byens kendte og mindre kendte steder. Se seværdighederne og svar på spørgsmål om stedet og historien. Hele året rundt.

Vi tilbyder Outdoor Xplorer i Roskilde, Holbæk og Frederikssund. En udfordrende og underholdende aktivitet for hele teamet, med garanti for masser af grin, og hvor alle kompetencer kommer i spil.

Rundt om i byen har vi placeret en masse udfordringer som gruppen indenfor et begrænset tidsrum skal løse. Der er flere udfordringer end tiden tillader at nå og derfor skal der prioriteres benhårdt i gruppen. Den gruppe der har løst flest opgaver korrekt inden tiden er udløbet, har vundet.

Typer af opgaver:

Logiske og matematiske spørgsmål.

Gåder og faktaspørgsmål der skal løses eller besvares.

Billede eller film udfordringer.

Spørgsmål eller opgaver som relaterer sig til byens seværdigheder og historie.

Udfordringer der kræver hjælp fra forbipasserende eller omgivelserne iøvrigt.

Sådan foregår det:

I hold af 5-6 deltagere skal gruppen rundt i byen og finde posterne i et tempo I selv bestemmer. Gruppen bliver udstyret med en tablet som guider til posterne og som udfordrer jer til at prioritere tid og rute sammen. Posterne giver forskellige point antal og det hold som forstår at bruge hinandens ressourcer optimalt, vinder dysten. Det skaber altid store smil og latter undervejs – og særligt for det hold som vinder håneretten. Det er en fantastisk måde at opleve byen til fods sammen med kollegerne. Og samtidig blive klogere på historien, seværdighederne og hinanden. Det er en udfordrende og sjov teamaktivitet, som alle kan deltage i.

Kan tilpasses til jeres lokation

Vi laver ruterne og området så det passer med jeres startsted og kan også tilføje specifikke spørgsmål omkring jeres virksomhed eller historie.

Pris & varighed

Fra kr. 260,- ex moms / per person ved 1,5 time

Fra 8 – 250 deltagere

Brug kontaktformularen til højre for at høre nærmere om priser, sted og booking til jeres næste firmaevent. Sommer og vinter. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor.

Lyst til en sjov oplevelse med dine kolleger? Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Eksempel på et spørgsmål fra Roskilde Xplorer

Et spørgsmål fra Roskilde explorer

Kombiner Outdoor Xplorer med...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial