Roskilde Explorer

Oplev Roskildes kendte, og mindre kendte, steder med et udfordrende spil

Roskilde Explorer & Outdoor Escape game

Når vi ikke er på vandet med en masse sjov, laver vi outdoor mystery og escape game i Roskildes gader. Hele året rundt.

Vi tilbyder udendørs explorer og escape game i Roskilde hvor alle kan deltage.

Roskilde Explorer

En udfordrende og underholdende aktivitet for hele teamet, med garanti for masser af grin, og hvor alle kompetencer kommer i spil.

Rundt om i byen har vi placeret en masse udfordringer som gruppen indenfor et begrænset tidsrum skal løse. Der er flere udfordringer end tiden tillader at nå og derfor skal der prioriteres benhårdt i gruppen. Den gruppe der har løst flest opgaver korrekt inden tiden er udløbet, har vundet.

Typer af opgaver:

Logiske og matematiske spørgsmål.

Gåder og faktaspørgsmål der skal løses eller besvares.

Billede eller film udfordringer.

Spørgsmål eller opgaver som relaterer sig til byens seværdigheder og historie.

Udfordringer der kræver hjælp fra forbipasserende eller omgivelserne iøvrigt.

Sådan foregår det:

I hold af 5-6 deltagere skal gruppen rundt i byen og finde posterne i et tempo I selv bestemmer. Gruppen bliver udstyret med en tablet som guider til posterne og som udfordrer jer til at prioritere tid og rute sammen. Posterne giver forskellige point antal og det hold som forstår at bruge hinandens ressourcer optimalt, vinder dysten. Det skaber altid store smil og latter undervejs – og særligt for det hold som vinder håneretten. Det er en fantastisk måde at opleve Roskilde til fods sammen med kollegerne. Og samtidig blive klogere på historien, seværdighederne og hinanden. Det er en udfordrende og sjov teamaktivitet, som alle kan deltage i.

Outdoor escape 

Som navnet siger, et udendørs escape spil hvor deltagerne har et begrænset tidsrum til at slippe ud af et virtuelt afgrænset område. Der skal findes ledetråde og løses opgaver for at finde vejen ud.

Typer af opgaver: 

Logiske og matematiske udfordringer

Gåder og faktaspørgsmål der skal løses eller besvares.

Billede eller film udfordringer.

Udfordringer der kræver hjælp fra, og i omgivelserne.

Sådan foregår det

I grupper af 5-6 personer og med en tablet i hånden skal deltagerne rundt i området for at finde ledetråde, som kan føre dem til udgangen før de andre hold, og inden tiden løber ud. Teamet skal prioritere tiden stramt og benytte de forskellige kompetencer som er på holdet. Det team som arbejder bedst sammen får flest point, finder først vejen ud og vinder dysten. Der er intensitet og energi undervejs, men også smil og latter. Det er en fantastisk måde at teambuilde med kollegerne på og en udfordring hvor der er plads til, og brug for, alle kompentencer.

Kan tilpasses til jeres lokation

Vi laver ruterne og området så det passer med jeres startsted og kan også tilføje specifikke spørgsmål omkring jeres virksomhed eller historie.

Pris & varighed

Fra kr. 375,- ex moms / per person ved 1,5 time

Fra 6 – 250 deltagere

Brug kontaktformularen til højre for at høre nærmere om priser, sted og booking til jeres næste firmaevent. Sommer og vinter. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Lyst til en sjov oplevelse med dine kolleger? Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Eksempel på et spørgsmål fra Roskilde Explorer

Et spørgsmål fra Roskilde explorer

Kombiner Roskilde explorer med...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial