Velkommen i vores hyggelige camp Se aktiviteter SUP polterabend for ALLE Se aktiviteter 4-kamp med kajakpolo & SUP Se aktiviteter Havkajaktur i Nationalparken Skjoldungernes Land Se aktiviteter

Polterabend aktiviteter ved Vigen Strandpark

Er det svært at finde polterabend aktiviteter i Roskilde? Hvor skal i holde det henne? Hvordan med transport rundt? Hvad med spisning og sjov sidst på dagen? Og hvad er budgettet? Det er mange spørgsmål i forbindelse med planlægningen af en polterabend.

Sjove aktiviteter til polterabend i Roskilde

På siden her giver vi dig et overblik over de mange polterabend aktiviteter i Roskilde. Der er ingen grund til at tage til København, hvis I kan få en sjov polterabend i Roskilde – hele dagen.

Vi har mange aktiviteter, vi giver garanti for en sjov oplevelse og vi holder til ved vandet, ikke langt fra byen og togstationen, tæt på parkering og skøn natur. Det bliver helt sikkert en polterabend I kommer til at tale om til brylluppet.

Vi har listet vores ideer og forslag til polterabend aktiviteter i Roskilde nedenfor, men vi kan i flæng nævne sjove aktiviteter som SUPpolo, Stand Up Paddling, MEGAsup, SUP Yoga, Havkajak, Bumperball, Bowcombat og mange flere. Der er noget for enhver smag og noget til hele dagen.

Polterabend

Imens du er i gang, så tag lige og læs nedenfor hvordan I kan undgå at betale for bruden eller brudgommen…

polterabend-i-roskilde

Bruden eller gommen er GRATIS når I vælger 2 aktiviteter

Polterabend er en stor dag med mange ting der skal gå op i en højere enhed. Ved at vælge flere ting samme sted bliver både transport og koordination meget lettere for jer som gruppe på dagen. Men vi vil også gerne være med til at gøre det lidt lettere for jer at få budgettet til at gå op. Vælger I mindst 2 af vores aktiviteter, er det GRATIS for dagens hovedperson.  Gælder for grupper større end 7 personer.

Polterabend aktiviteter

SUP polterabend roskilde
Sjov polterabend med Stand Up Paddling. Kr. 395,- per person

Paddleboard polterabend

Giv bruden eller gommen en sjov og anderledes udfordring med Stand Up Paddling (SUP). Vi lægger vægt på en sjov og udfordrende oplevelse og mindre på om teknikken er helt rigtig. I får våddragte og alt nødvendigt udstyr og vi har omklædnings- og badefaciliteter. Inden vi tager på vandet får I en kort introduktion til SUP. Herefter er det afsted til udfordringer, sjov og måske lidt konkurrence. SUP Polterabend tager 2 timer og koster kr. 395,- per person.

SUP polo til polterabend ved vigen strandpark
Polterabend med SUPpolo er altid et hit. Kr. 295,- per person

SUPpolo polterabend

SUPpolo er en sikker vinder til en polterabend aktivitet i Roskilde. Alle bliver iført våddragt og godt rustet til at komme i gang. Vi øver at styre paddleboardet inden vi går i gang med spillet. Der er statsgaranti for gode grin, fede foto og sjove historier til senere på dagen. Alle kan deltage.  Tager 1-2 time afhængigt af deltagerantal og koster kr. 295,- per person.

SUP Yoga polterabend roskilde
SUP Yoga polterabend. For damer og herrer, selvfølgelig. Kr. 250,- per person

SUP YOGA polterabend

Få jer en fantastisk polterabend med SUP Yoga. Og nej, I falder IKKE i vandet. Derimod er det Yoga i det fri med bøj og stræk til bølgeskvulp på et SUP board. Kan man klare det, så kan man klare alt. Endnu een af mange gode polterabend aktiviteter i Roskilde. SUP Yoga polterabend er inkl. alt nødvendigt udstyr og tager 1 time og 30 minutter. Pris kr. 250,- per person.

kajak polterabend i roskilde
Tur på fjorden i havkajak med instruktør. Fra kr. 395,- per person

Havkajak polterabend med instruktør

En tur i havkajak på Roskilde Fjord til polterabend vil være en oplevelse i sent glemmer. Vi mødes i vores camp hvor I bliver klædt godt på med alt nødvendigt udstyr og instruktioner og sejler derefter afsted på oplevelse på fjorden. Vi har nogle af de dygtigste instruktører som sikrer jer en sjov og tryg tur.  Fra 2,5 til 6 timer med instruktør. Pris fra kr. 395,- per person.

Kajakudlejning i Roskilde
Lej havkajakker til polterabend. Fra kr. 250,- per person

Lej havkajakker til en hyggelig polterabend

Hvis I selv har styr på det, kan I leje havkajakker og tage afsted på et par hyggelige timer i kajak i Nationalpark Skjoldungernes Land. Når I lejer kajakker følger, udover kajakken, en pagaj og en obligatorisk svømmevest med. Og et par gode råd om hvor det er godt at sejle hen :-). Fra kr. 250,- pp / 2 timer. Våddragt koster kr. 100,-

sup udlejning til polterabend
Lej paddleboard til Polterabend. Fra kr. 250 pp

Lej paddleboard til en hyggelig polterabend

Kan I selv, så er det måske en ide med en paddleboard tur på jeres polterabend? Nationalpark Skjoldungernes land er det perfekte sted en til skøn tur på vandet. Når I lejer paddleboard følger, udover paddleboardet, en kvalitetspadle, leash og en obligatorisk svømmevest med. Og en mulighed for at leje våddragt også, afhængigt af årstiden. Vi står altid klar med gode råd om vind, vejr og hvor det er godt at sejle hen. Fra 2 timer. Pris fra kr. 250,- per person. Våddragt kr. 100 per person.

5-kamp til polterabend i Roskilde
Polterabend 4-kamp. Grin og masser af spas. Kr. 475,- per person

Polterabend 4-kamp

Deltag i vores 4-kamp hvor I skal rundt på havnen og dyste i forskellige udfordringer, til vands og til lands. I følges af en instruktør rundt og skal konkurrere i: kajakpolo, SUP stafet, Støvlekast og sømblokken. 4-kamp tager 2,5  time for gruppestørrelse 8-20 personer. Kontakt os for grupper større end 20 personer. Pris kr. 475,- per person.

Bumper ball til polterabend
Bumper ball til polterabend. Kr. 195,- per person

Bumper ball til polterabend

Bumper ball er et sjovt og aktivt spil. Der er garanti for fart på, masser af grin, og sved på panden. I spiller 4 mod 4 til bumper fodbold. Og tænker du at det kniber med fodbold teknikken så gør der ikke noget. Alle med en stor bold på har problemer med teknikken så I  alle er i samme båd. Vi når også en omgang “alle mod alle”, hvor det gælder om at vælte de andre og være den sidste stående. Vi spiller udendørs I Vigen Strandpark og det tager 1-2 timer afhængigt af hvor mange I er. Det koster kr. 195,- per person.

Bowcombat til polterabend
Bowcombat til polterabend. Fra kr. 295,- per person

Bowcombat til polterabend

Med et spil bowcombat er I garanteret en polterabend aktivitet med fart på og masser af grin. Det er ganske ufarligt at skyde med bue og pil efter hinanden. Det lyder skørt, men det er fordi der er en stor skum prop for enden af pilen og alle har ansigtsmasker på. Spillet foregår i bunden af Roskilde bypark. Tager fra 1 time og koster fra kr. 295,- per person.

Polterabend vildmarksbad roskilde
Polterabend med outdoor wellness i vildmarksbad. IKKE muligt pga. Corona-virus 🙁

Outdoor Wellness i vildmarksbad

Vi kan tilbyde jer en fantastisk outdoor wellness oplevelse med et varmt vildmarksbad. Vildmarksbadet står i vores hyggelige camp og vi fyrer op i ovnen og sikrer at vandet er dejligt varmt til jer. I køleskabet er kold vin, øl fra det lokale mikrobryggeri og sodavand til yderst rimelige priser. Pris kr. 275,- per person v. 6-10 personer for 1,5 times outdoor wellness.

Polterabend med MTB i roskilde
Polterabend med Mountainbike i Boserup skov. Fra kr. 395 per person

MTB Polterabend

Var det en ide med en mountainbike tur på jeres polterabend? Boserup skov ligger et ejendomsmægler stenkast fra havnen og der er gode MTB spor til alle niveauer. Vi starter i vores hyggelige camp, klæder om og finder cykler. Så er det ellers afsted i skoven. Via den skønne kælligehaven er vi i skoven inden for 5 minutter. Vi tilpasser niveau, tager et par stop undervejs og får alle med. Fra 2 til 4 timer med instruktør. Pris fra kr. 395,- per person.

Escape game polterabend roskilde
Roskilde Xplorer - oplev Roskilde med en sjov konkurrence. Fra kr. 225,- per person

Roskilde Xplorer

Med Roskilde Xplorer til polterabend får I en outdoor udfordring hvor I bliver guided rundt i Roskilde i grupper af 5-6 personer til fods og med en tablet i hånden. I skal se byens kendte, og mindre kendte steder og undervejs besvare spørgsmål og løse udfordringer sammen. Det er selvfølgelig en konkurrence, og der er både spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests. En sjov måde at opleve Roskildes og hinanden på. Tager fra 1,5 time og koster fra kr. 225,- per person.

Stand up paddling til polterabend
Pakketilbud SUP & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. coronavirus

SUP + Vildmarksbad pakketilbud

Her får I 3,5 time med fart på, sjov, hygge, afslapning og outdoor wellness i vores camp på Roskilde havn. Vi starter ud med 2 timers SUP sjov på Roskilde fjord med lidt basis SUP intro og derefter sjov og konkurrencer. Bagefter står den på 1,5 times hygge og afslapning i vores opvarmede vildmarksbade hvor I kan nyde kander med lokal brygget øl fra Musicon mikrobryg eller vores dejlige kolde hvidvin. Efter bad og omklædning er der mulighed for at I kan benytte vores hyggelige camp område til spisning af take-away eller medbragt mad. Pris kr. 600.- per person

Kajakpolo pakke til polterabend
Pakketilbud Kajakpolo & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. Coronavirus

Kajakpolo + Vildmarksbad pakketilbud

Vores populære pakketilbud med kajakpolo og fart på først. Bagefter en tur i det opvarmede lækre vildmarksbad til hygge og afslapning og mulighed for at nyde kander med øl fra det lokale Musicon Mikrobryggeri eller dejlig kold hvid til yderst rimelige priser. Tiden tilpasses efter antal deltagere til kajakpolo. Pris kr. 450,- per person.

SUP Yoga til polterabend
Pakketilbud SUP Yoga & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. Coronavirus

SUP Yoga og Vildmarksbad pakketilbud

Her får I mulighed for en sjov og anderledes wellness oplevelse med Yoga på et Bræt på vandet. Det er bøj og stræk og afspænding til bølgeskvulp. Vi garanterer at ingen falder i vandet. Efter SUP Yoga er det direkte over i mere wellness i vores dejlige opvarmede vildmarksbad. Her får I mulighed for at nyde dejlig kold øl fra det lokale mikrobryggeri eller vores allerbedste og hvidvin til yderst rimelige priser. Det er outdoor wellness når det er bedst. Pris kr. 450,- per person.

 

 • "Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Roskilde Kajakpolo & SUP! Lars sørgede for en helt fantastisk sjov dag for os allesammen. Vi var på SUP boards og spillede efterfølgende kajakpolo, og begge dele var vanvittigt sjovt, udfordrende og styrkende for fællesskabet."

  Anne K
 • "Fed dag med nogle sjove ting. SUP er simpelthen for fedt. Tak for den oplevelse."

  Jørgen S
 • "Vi afholdte polterabend og var nede og spille kajakpolo i Roskilde Kajakpolo. Vi havde det rigtig sjovt og det er en super god team-aktivitet. Lækkert udstyr! Kan varmt anbefales at spille kajakpolo i Roskilde!"

  Annemette N
 • "Fed oplevelse, super sjovt og perfekt event til vores polterabend for Lenette ?"

  Sabine B
 • "Super tempo, man glemmer sin alder men bliver temmelig sikker påmindet i morgen. Fed oplevelse som bør prøves."

  Nicolai H-M

Spisning til jeres Polterabend

Polterabend i Roskilde med spisning
RIB House - spareribs ad libitum. Pris kr. 258,- per person

RIB house serverer  en supermør og lækker sparerib ad libitum inkl. salatbuffet. Det helt rigtige til at afslutte en aktiv dag og ruste sig til en god aften i byen.  Pris kr. 258,- per person.

RIB house hjemmeside

gourmet burger til polterabend i Roskilde
Gourmet burger på Store børs. Pris fra kr. 179,- per person

På store børs laver de en saftig karl af en burger med fantastiske fritter. Det er ikke hakket  men skært kød de bruger. Og det er mørt. Det ligger godt i maven – på den gode måde altså. Store børs ligger ikke langt fra vores camp. I kan gå derover og rulle videre.

Store børs hjemmeside

Benyt kontaktformularen for at booke en aktivitet, eller ring på 5389 0585

Sådan gør vi når I ankommer

Når I kommer til os på Vigen Strandpark starter vi med en kort velkomst og introduktion inden I skal have noget noget udstyr på. Om det er den ene eller den anden aktivitet I har valgt, så er udstyr og sikkerhed vigtig for os, og vi tager os den nødvendige tid, så vi er sikker på alle er trygge og klar. Herefter er det op i kajakken, på boardet, eller hvad I har bestemt jer for, og afsted på en sjov og udfordrende oplevelse. Vi sørger for at alle kan være med, bliver udfordret lidt og selvfølgelig at dagens hovedperson kommer i fokus.  

Vores camp

Tilbage i vores camp er der mulighed for afslapning inden næste aktivitet. Nyd en øl eller kolde bobler i vores afslappede camp område. Brug vores varme udendørs brus og omklædning til at gøre jer klar til aftenens udfoldelser. Ingen grund til en masse transport rundt, vi har det hele samlet og ligger tæt på byen.

Vigen Strandpark er god til polterabend

Hvis I vil undgå at sidde mast sammen i en eller anden lille lejlighed, eller gerne vil spring oprydningen over, så kidnap dagens hovedperson og spis maden i vores camp område ved vandet, på græsarealet eller ved en af de mange bænke som er i området.

Vigen Strandpark er det optimale sted for en polterabend. Her er masser af plads og parkering uden tidsbegrænsning.

Vi kan også foreslå andre aktiviteter til jeres polterabend. 

Længere nede er det vores bud på gode steder at gi den gas til en polterabend i Roskilde. 

Giv os et ring eller udfyld kontaktformularen hvis du ønsker at booke eller har spørgsmål eller særlige ønsker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

I byen til jeres Polterabend

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig indenfor 1 time, alle hverdage ml. 9-17

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial