Polterabend aktiviteter på Roskilde havn

Er det svært at finde polterabend aktiviteter i Roskilde? Hvor skal i holde det henne? Hvordan med transport rundt? Hvad med spisning og sjov sidst på dagen? Og hvad er budgettet? Det er mange spørgsmål i forbindelse med planlægningen af en polterabend.

Sjove aktiviteter til polterabend i Roskilde

På siden her giver vi dig et overblik over de mange polterabend aktiviteter i Roskilde. Der er ingen grund til at tage til København, hvis I kan få en sjov polterabend i Roskilde – hele dagen.

Vi har mange aktiviteter, vi giver garanti for en sjov oplevelse og vi holder til ved vandet, men stadigvæk midt i byen. Ikke langt fra togstationen, tæt på parkering og natur. Det bliver helt sikkert en polterabend I kommer til at tale om til brylluppet.

polterabend-i-roskilde

Bruden eller gommen er GRATIS når I vælger 2 aktiviteter

Polterabend er en stor dag med mange ting der skal gå op i en højere enhed. Ved at vælge flere ting samme sted bliver både transport og koordination meget lettere for jer som gruppe på dagen. Men vi vil også gerne være med til at gøre det lidt lettere for jer at få budgettet til at gå op. Vælger I mindst 2 af vores aktiviteter, inkl. spisestederne, er det GRATIS for dagens hovedperson.  Gælder for grupper større end 7 personer.

Polterabend aktiviteter

SUP polterabend roskilde
Sjov polterabend med Stand Up Paddling. Kr. 395,- per person

SUP Polterabend

Giv bruden eller gommen en sjov og anderledes udfordring med Stand Up Paddling (SUP). Vi lægger vægt på en sjov og udfordrende oplevelse og mindre på om teknikken er helt rigtig. I får våddragte og alt nødvendigt udstyr og vi har omklædnings- og badefaciliteter. Inden vi tager på vandet får I en kort introduktion til SUP. Herefter er det afsted til udfordringer, sjov og måske lidt konkurrence. SUP Polterabend tager 2 timer og koster kr. 395,- per person.

kajakpolo på Roskilde havn
Polterabend med kajakpolo er altid et hit. Kr. 255,- per person

Kajakpolo Polterabend

Kajakpolo er en sikker vinder til en polterabend aktivitet i Roskilde. Alle bliver iført våddragt og godt rustet til at komme i gang. Der er statsgaranti for gode grin, fede foto og sjove historier til senere på dagen. Alle kan deltage. Læs evt. mere om kajakpolo på siden her /kajakpolo. Tager 1-2 time afhængigt af deltagerantal og koster kr. 225,- per person.

SUP Yoga polterabend roskilde
SUP Yoga polterabend. For damer og herrer, selvfølgelig. Kr. 225,- per person

SUP YOGA Polterabend

Få jer en fantastisk polterabend med SUP Yoga. Og nej, I falder IKKE i vandet. Derimod er det Yoga i det fri med bøj og stræk til bølgeskvulp på et SUP board. Kan man klare det, så kan man klare alt. Endnu een af mange gode polterabend aktiviteter i Roskilde. SUP Yoga polterabend er inkl. alt nødvendigt udstyr og tager 1 time og 30 minutter. Pris kr. 225,- per person.

Polterabend vildmarksbad roskilde
Polterabend med outdoor wellness i vildmarksbad. IKKE muligt pga. Corona-virus 🙁

Outdoor Wellness i vildmarksbad

Vi kan tilbyde jer en fantastisk outdoor wellness oplevelse med et varmt vildmarksbad. Vildmarksbadet står i vores hyggelige camp og vi fyrer op i ovnen og sikrer at vandet er dejligt varmt til jer. I køleskabet er kold vin, øl fra det lokale mikrobryggeri og sodavand til yderst rimelige priser. Pris kr. 275,- per person v. 6-10 personer for 1,5 times outdoor wellness.

5-kamp til polterabend i Roskilde
Polterabend 5-kamp. Grin og masser af spas. Kr. 475,- per person

Polterabend 5-kamp

Deltag i vores 5-kamp hvor I skal rundt på havnen og dyste i forskellige udfordringer, til vands og til lands. I følges af en instruktør rundt og skal konkurrere i: kajakpolo, SUP gladiatorkamp, SUP stafet, Støvlekast og sømblokken. 5-kamp tager 3 timer for gruppestørrelse 8-20 personer. Kontakt os for grupper større end 20 personer. Pris kr. 475,- per person.

Roskilde xplorer til polterabend
Roskilde Xplorer - oplev Roskilde med en sjov konkurrence. Fra kr. 225,- per person

Roskilde Xplorer

Med Roskilde Xplorer til polterabend får I en outdoor udfordring hvor I bliver guided rundt i Roskilde i grupper af 5-6 personer til fods og med en tablet i hånden. I skal se byens kendte, og mindre kendte steder og undervejs besvare spørgsmål og løse udfordringer sammen. Det er selvfølgelig en konkurrence, og der er både spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests. En sjov måde at opleve Roskildes og hinanden på. Tager fra 1,5 time og koster fra kr. 225,- per person.

kajak polterabend i roskilde
Guidet tur på fjorden i havkajak. Fra kr. 395,- per person

Kajak til polterabend

En tur i havkajak på Roskilde Fjord til polterabend vil være en oplevelse i sent glemmer. Vi mødes i vores camp hvor I bliver klædt godt på med alt nødvendigt udstyr og instruktioner og sejler derefter afsted på oplevelse på fjorden. Vi har nogle af de dygtigste instruktører som sikrer jer en sjov og tryg tur.  Fra 2,5 til 6 timer med instruktør. Pris fra kr. 395,- per person.

Polterabend med MTB i roskilde
Polterabend med Mountainbike i Boserup skov. Fra kr. 395 per person

MTB Polterabend

Var det en ide med en mountainbike tur på jeres polterabend? Boserup skov ligger et ejendomsmægler stenkast fra havnen og der er gode MTB spor til alle niveauer. Vi starter i vores hyggelige camp, klæder om og finder cykler. Så er det ellers afsted i skoven. Via den skønne kælligehaven er vi i skoven inden for 5 minutter. Vi tilpasser niveau, tager et par stop undervejs og får alle med. Fra 2 til 4 timer med instruktør. Pris fra kr. 395,- per person.

Escape game polterabend roskilde
Outdoor escape game til polterabend. Find vejen ud. Kr. 225,- per person

Escape game til polterabend

Til et Outdoor escape game får I et begrænset tidsrum til at slippe ud af et afgrænset område. I bliver spærret inde, ude. I mindre grupper skal I rundt i området for at finde ledetråde som kan hjælpe jer til udgangen før de andre hold. Holdet der kommer først ud og med flest point i behold vinder dysten. Et sjovt og udfordrende spil for alle deltagere. Udendørs som navnet siger. Både sommer og vinter. Tager 75 minutter og koster kr. 225,- per person.

Stand up paddling til polterabend
Pakketilbud SUP & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. coronavirus

SUP + Vildmarksbad pakketilbud

Her får I 3,5 time med fart på, sjov, hygge, afslapning og outdoor wellness i vores camp på Roskilde havn. Vi starter ud med 2 timers SUP sjov på Roskilde fjord med lidt basis SUP intro og derefter sjov og konkurrencer. Bagefter står den på 1,5 times hygge og afslapning i vores opvarmede vildmarksbade hvor I kan nyde kander med lokal brygget øl fra Musicon mikrobryg eller vores dejlige kolde hvidvin. Efter bad og omklædning er der mulighed for at I kan benytte vores hyggelige camp område til spisning af take-away eller medbragt mad. Pris kr. 600.- per person

Kajakpolo pakke til polterabend
Pakketilbud Kajakpolo & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. Coronavirus

Kajakpolo + Vildmarksbad pakketilbud

Vores populære pakketilbud med kajakpolo og fart på først. Bagefter en tur i det opvarmede lækre vildmarksbad til hygge og afslapning og mulighed for at nyde kander med øl fra det lokale Musicon Mikrobryggeri eller dejlig kold hvid til yderst rimelige priser. Tiden tilpasses efter antal deltagere til kajakpolo. Pris kr. 450,- per person.

SUP Yoga til polterabend
Pakketilbud SUP Yoga & Vildmarksbad - IKKE muligt pga. Coronavirus

SUP Yoga og Vildmarksbad pakketilbud

Her får I mulighed for en sjov og anderledes wellness oplevelse med Yoga på et Bræt på vandet. Det er bøj og stræk og afspænding til bølgeskvulp. Vi garanterer at ingen falder i vandet. Efter SUP Yoga er det direkte over i mere wellness i vores dejlige opvarmede vildmarksbad. Her får I mulighed for at nyde dejlig kold øl fra det lokale mikrobryggeri eller vores allerbedste og hvidvin til yderst rimelige priser. Det er outdoor wellness når det er bedst. Pris kr. 450,- per person.

 

 • "Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Roskilde Kajakpolo & SUP! Lars sørgede for en helt fantastisk sjov dag for os allesammen. Vi var på SUP boards og spillede efterfølgende kajakpolo, og begge dele var vanvittigt sjovt, udfordrende og styrkende for fællesskabet."

  Anne K
 • "Fed dag med nogle sjove ting. SUP er simpelthen for fedt. Tak for den oplevelse."

  Jørgen S
 • "Vi afholdte polterabend og var nede og spille kajakpolo i Roskilde Kajakpolo. Vi havde det rigtig sjovt og det er en super god team-aktivitet. Lækkert udstyr! Kan varmt anbefales at spille kajakpolo i Roskilde!"

  Annemette N
 • "Fed oplevelse, super sjovt og perfekt event til vores polterabend for Lenette ?"

  Sabine B
 • "Super tempo, man glemmer sin alder men bliver temmelig sikker påmindet i morgen. Fed oplevelse som bør prøves."

  Nicolai H-M

Spisning til jeres Polterabend

Polterabend i Roskilde med spisning
RIB House - spareribs ad libitum. Pris kr. 258,- per person

RIB house serverer  en supermør og lækker sparerib ad libitum inkl. salatbuffet. Det helt rigtige til at afslutte en aktiv dag og ruste sig til en god aften i byen.  Pris kr. 258,- per person.

gourmet burger til polterabend i Roskilde
Gourmet burger på Store børs. Pris fra kr. 179,- per person

På store børs laver de en saftig karl af en burger med fantastiske fritter. Det er ikke hakket  men skært kød de bruger. Og det er mørt. Det ligger godt i maven – på den gode måde altså. Store børs ligger ikke langt fra vores camp. I kan gå derover og rulle videre. 

Brug vores online booking system her eller benyt kontaktformularen længere nede.

Benyt kontaktformularen hvis du ikke fik tilstrækkelig hjælp via online bookingsystemet eller har en særlig forespørgsel

Roskilde havn er god til polterabend

Hvis I vil undgå at sidde mast sammen i en eller anden lille lejlighed, eller gerne vil spring oprydningen over, så kidnap dagens hovedperson og spis maden i vores camp området på havnen, på græsarealet eller ved en af de mange bænke som er i området.

Roskilde Havn er det optimale sted for en polterabend. Her er masser af plads og parkering uden tidsbegrænsning.

Andre polterabend aktiviteter i Roskilde

I byen til jeres Polterabend

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig indenfor 1 time, alle hverdage ml. 9-17

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial