Kajakpolo // Teambuilding // Polterabend

Der er desværre ikke længere kajakpolo på Roskilde havn

Vi har stadigvæk havkajakker og paddleboards men kan ikke tilbyde kajakpolo længere. Desværre 🙁

 

*******************

Kajakpolo er en hurtig boldsport og kan forklares som en blanding af vandpolo og basketball. Den enestående kombination af bold, kajak og vand på den ene side og kamp, teknik og atletik på den anden side gør det utroligt underholdende.

Det består ikke kun af styrke og kondition, men kan vindes med teknisk snilde og taktisk overlegenhed. Det betyder, at man skal hjælpe sine holdkammerater for kun i fællesskab kan I udvikle en strategi, som sikrer sejren.

Vi spiller i de stabile sit-on-top kajakker som er gode til såvel nybegyndere som øvede. Vi giver jer grundig oplæring og udstyrer jer med våddragt og svømmevest. Så om I har prøvet det før eller ej betyder ingenting: Hos Roskilde Kajakpolo & SUP skal vi nok få jer det lært hurtigt, og sikkert.

Kajakpolo til Teambuilding eller Polterabend

Kajakpolo fungerer rigtig godt til grupper der skal ud og have en sjov oplevelse sammen. Ofte hører vi: “det var meget sjovere end vi havde troet“. Det er altid gang i den og masser at grine af. Og så er det lidt udfordrende for de fleste. Man bliver kun våd hvis man selv har lyst til at blive våd og jo – vandet er vådt og helt lige så rent som fjordens vand. Det bliver udskiftet en gang i døgnet med den nuværende vandgennemstrømning.

Kajakpolo på Roskilde havn er for ALLE og derfor ideel til både teambuilding grupper såvel som polterabend grupper.

Vælg en af mulighederne nedenfor og læs mere om kajakpolo til teambuilding, polterabend eller institutioner og bestil tid med det samme via vores online booking. Hvis vores forslag  ikke rammer dit behov, så send os en mail, så finder vi sammen det rigtige setup til netop jeres ønsker. Selvom du booker online i dag, betaler du først når arrangementet er vel overstået. Vi sælger gode oplevelser og store smil, og gør os altid umage for at give jer den bedste oplevelse, før, under og efter.

Sjov med kajakpolo

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial