Varmt vildmarksbad

Outdoor wellness på Roskilde Havn

Vildmarksbad hos Roskilde Kajakpolo & SUP

Nu kan I holde jeres wellness arrangement i vores populære opvarmede Vildmarksbad på Roskilde Havn.

OBS OBS OBS – Vildmarksbad er desværre ikke tilgængeligt under corona restriktioner og således lukket indtil videre

 

Med vores opvarmede vildmarksbad på Roskilde havn kan I i ro og mag nyde et kig udover Roskilde havn og fjord. Alt er klappet og klart til jer når i kommer: vi har påfyldt og opvarmet vandet. I køleskabet har vi sodavand, kold hvidvin og kolde øl fra det lokale Musicon Mikrobryg som kan købes til yderst rimelige priser. Priser: 1 fl. hvidvin / 1,5 liter mikrobryg..kr. 150,- / Sodavand..kr. 20,-

Vildmarksbadet har plads til 10 personer og lejes for 1,5 time ad gangen. Det koster kr. 275,- per person, minimum 6 personer. Bemærk venligst at der ikke må medbringes egne drikkevarer ifm. events i vildmarksbadet.

Populært i forbindelse med både polterabend og teambuilding event

Vildmarksbadet er et populært sted at ende efter en af vores polterabend eller teambuilding aktiviteter. Når gruppen har været i gang på fjorden eller i skoven er der ikke noget bedre end at slutte i et dejligt varmt bad og nyde et glas hvidvin eller lokal øl sammen. Det kan anbefales.

Sådan gør vi når i kommer til os på Roskilde Havn

Efter en kort velkomst er det ind i omklædningsrummet og på med badetøjet. Efter en kort afskyldning i vores lune udebrus er I klar til at hoppe i det varme vand og nyde 1,5 times outdoor wellness. I løbet af de 1,5 time servicerer vi gerne med kolde drikkevarer fra køleskabet. Når de 1,5 time er gået er I velkommen til at tage en skyller igen, hvis I ikke har fået nok vand.

Klar til at booke?
Tryk på BOOK NU knappen hvis du allerede er klar til at reservere et vildmarksbad event. Eller brug kontaktformularen hvis du gerne vil fortælle os hvordan vi kan gøre dagen helt perfekt for jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lyst til vildmarksbad?
Book online nu

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial