Alt det praktiske

Alt det praktiske

På siden her prøver vi at besvare spørgsmål om alt det praktiske om Stand Up Paddling, Kajak og hvad der ellers måtte være. Lykkes vi ikke med at besvare netop dit spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Hvordan booker jeg tid til mit event? 

Tider kan bookes ved at udfylde formularen som du finder på hjemmesiden her. Det er også muligt at bookes ved at ringe eller skrive til os så vi sammen kan finde den rette løsning for jer. Ønskes EAN fakturering eller særlig faktura vil vi gerne have en mail på info@roskildekajakpolo.dk .

 

Hvornår skal jeg betale?

Når I booker en tid i online bookingsystemet, bliver der afsendt en mail fra systemet som skal bekræftes. Der er muligt at vælge betaling via faktura før eventdatoen, eller betaling via mobilepay og kontanter på selve dagen.

Kan vi ændre vores aftale til et andet tidspunkt eller anden dag?

Det er altid muligt at annullere eller ændre tid og dato indtil 14 dage før den bookede aftale, forudsat at der er plads på det tidspunkt eller dag I ønsker. Ændringer til kajakpolo kan I selv foretage ved at logge ind på vores online booking. Alternativt er I velkommen til at sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk.

De detaljerede handelsbetingelser kan læses her: Handelsbetingelser

Hvem kan deltage? 

Alle kan deltage i vores aktiviteter. Til trods for at nogle måske er mere erfarne så tilstræber vi at finde et niveau som passer alle.

Vi benytter kun kvalitetsudstyr for at sikre en god oplevelse for alle.

Stand Up Paddling er for alle som har mod på nogle sjove og udfordrende timer på vandet. Vi giver en grundig introduktion og alle får lov til at øve sig i et rolig miljø i vores lukkede bassin inden vi begiver os på eventyr på fjorden. Det er bedst hvis alle kan svømme mindst 200 meter. Vi har altid svømmevest på når vi tager på fjorden.

Hvad tid skal vi møde? 

For at have tid til at klæde om, modtage instruktion skal I møde mindst 20 min. før det bookede tidspunkt.

Længden på jeres bookede tid er effektiv aktivitet og omklædning kommer derfor udover. Ved fremmøde senere end de anbefalede 20 min før, forlænges aktivitene som udgangspunkt ikke, da udstyret skal bruges af andre efterfølgende.

Hvad skal vi medbringe?

I skal medbringe passende tøj og evt. badetøj hvis vi skal bruge våddragt og evt. et håndklæde. Vi har våddragt, vådsko og svømmevest til alle hvis aktiviteten og årstiden kræver det. Det er ikke altid

Hvordan er det med alkohol når vi er i gang? 

Sikkerhed er meget vigtig for os, og da meget fulde mennesker og vandsport ikke er en god kombination, forbeholder vi os retten til udelade enkelte eller helt stoppe arrangementet hvis vi vurdere at det ikke er forsvarligt at opstarte eller færdiggøre det. Det er alene vores instruktører som afgør det. For jeres sikkerhed.

Hvor finder jeg Roskilde Kajakpolo & SUP? 

Roskilde Kajakpolo ligger placeret på Vigen Strandpark sammen med vores søster virksomhed Outdoor Adventures ved Roskilde camping. Find os her: Roskilde kajakpolo & SUP på Vigen Strandpark

Skal I bruge en adresse er den: Vindeboder 3, 4000 Roskilde, ved masteskuret – eller find det på en smartphone ved at søge efter ”Roskilde Kajakpolo”

Er det muligt at bade i Roskilde Havn? 
Det er ikke tilladt at bade i Roskilde Havn – hverken før eller efter et kajakpolo event. Nærmeste sted at bade er Vigen strandpark, som ligger 10 minutters kørsel fra Roskilde Havn

Kan man tage et brusebad bagefter? 
Vi har een lun udebruser hvor det er muligt at få sig en hurtig skyller.

Jeg har glemt noget, hvad gør jeg? 
Vi opbevarer alle glemte ting i 14 dage. Herefter bliver de kørt på hittegodskontoret så vidt det er muligt.

Vi ser frem til at give jer en sjov oplevelse med kajakpolo, Stand Up Paddling, MTB eller havkajak på Roskilde Havn.

Kontakt

Roskilde Kajakpolo

+45 5389 0585

info@roskildekajakpolo.dk

v/ Much Fun Aps

CVR  38175491

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial