Alt det praktiske

Alt det praktiske om Kajakpolo & Stand Up Paddling i Roskilde havn

På side her prøver vi at besvare spørgsmål om alt det praktiske om Kajakpolo, Stand Up Paddling, Kajak, MTB og hvad der ellers måtte være. Lykkes vi ikke med at besvare netop dit spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Hvordan booker jeg tid til mit event? 

Tider hos Roskilde Kajakpolo & SUP kan bookes via vores online booking system som du finder på hjemmesiden her. Det er også muligt at bookes ved at ringe eller skrive til os så vi sammen kan finde den rette løsning for jer. Ønskes EAN fakturering eller særlig faktura vil vi gerne have en mail på info@roskildekajakpolo.dk .

 

Hvor lang tid skal jeg booke til Kajakpolo? 

På baggrund af erfaringer, har vi nogle anbefalinger til hvor lang tid I skal booke for at få en sjov oplevelse med Kajakpolo.

1 TIMES SPIL – ER GOD TIL 6 – 9 DELTAGERE

1,5 TIMES SPIL – ER GOD TIL 10 – 15 DELTAGERE

2  TIMERS SPIL – ER GOD TIL 16-21 DELTAGERE

Det betyder, at alle grupper på 21 deltagere eller under skal bookes via vores online booking system.

Når I booker skal der angives et “ca. antal deltagere”, det vil vi gerne vide så vi har nogenlunde styr på hvor mange gæster vi skal tage imod. Bliver antallet ændret lidt +/-  behøver I ikke at meddele os det. Har I brug for at justere den samlede spilletid pga. ændringer i deltagerantallet skal I sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk så klarer vi det.

Er I flere end 21 deltagere skal I sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk så sætter vi i fællesskab et godt program op til jer.

Hvornår skal jeg betale?

Når I booker en tid i online bookingsystemet, bliver der afsendt en mail fra systemet som skal bekræftes. Der er muligt at vælge betaling via faktura før eventdatoen, eller betaling via mobilepay og kontanter på selve dagen.

Kan vi ændre vores aftale til et andet tidspunkt eller anden dag?

Det er altid muligt at annullere eller ændre tid og dato indtil 14 dage før den bookede aftale, forudsat at der er plads på det tidspunkt eller dag I ønsker. Ændringer til kajakpolo kan I selv foretage ved at logge ind på vores online booking. Alternativt er I velkommen til at sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk.

De detaljerede handelsbetingelser kan læses her: Handelsbetingelser

Hvem kan deltage? 

Kajakpolo er et spil som alle kan deltage i. Til trods for at nogle måske er erfarne roere så er kajakpolo i høj grad et spil om tilfældigheder, og derfor må alle på holdet deltage for at sikre succes og sejren.

Vi bruger de såkaldte sit-on-top kajakker, som er lette at komme i, og ud af, og som er utrolig stabile i forhold til en almindelig kajak. Kajakkerne er lette at styre og meget hårdføre. Der er risiko for at falde i vandet, men kun hvis I som gruppe bestemmer jer for det. Typisk er det ikke noget problem at holde balancen, så man ikke falder i vandet. Skulle det ske, er vores bassin 1,25 meter dybt og de fleste kan derfor bunde.

Stand Up Paddling er for alle som har mod på nogle sjove og udfordrende timer på vandet. Vi giver en grundig introduktion og alle får lov til at øve sig i et rolig miljø i vores lukkede bassin inden vi begiver os på eventyr på fjorden. Det er bedst hvis alle kan svømme mindst 200 meter. Vi har altid svømmevest på når vi tager på fjorden.

Hvad tid skal vi møde? 

For at have tid til at klæde om, modtage instruktion, og evt. lave holdinddeling til kajakpolo, skal i møde mindst 20 min. før det bookede tidspunkt.

Længden på jeres bookede kajakpolo tid er effektiv spilletid. Ved fremmøde senere end de anbefalede 20 min før, forlænges spilletiden som udgangspunkt ikke, da udstyret skal bruges af andre efterfølgende.

Hvordan spiller vi kajakpolo?

Til hver bane er der 6 sit-on-top kajakker og I spiller 3 mod 3. Banerne passer i størrelsen til 6 spillere, og er derfor ikke egnet til flere.

Vi deler jer typisk i hold af 3-4 spillere og laver en turnering af kampe med en varighed på 10-12 min. Er I et deltagerantal som ikke går op med 3 på hvert hold er det ikke noget problem, da kajakpolo kan være krævende og I vil få god gavn af at bytte ofte.

Hvad skal vi medbringe?

I skal bruge badetøj til under våddragten og så et håndklæde. Vi har våddragt, vådsko og kajakpolo-svømmevest til alle.

Hvordan er det med alkohol når vi spiller kajakpolo eller laver SUP? 

Sikkerhed er meget vigtig for os, og da meget fulde mennesker og vandsport ikke er en god kombination, forbeholder vi os retten til udelade enkelte eller helt stoppe arrangementet hvis vi vurdere at det ikke er forsvarligt at opstarte eller færdiggøre det. Det er alene vores instruktører som afgør det. For jeres sikkerhed.

Hvor finder jeg Roskilde Kajakpolo & SUP? 

Roskilde Kajakpolo ligger centralt placeret på Roskilde Havn, ved siden af den store parkeringsplads og Restaurant Snekken Trattoria.

Skal I bruge en adresse er den: Vindeboder 3, 4000 Roskilde, ved masteskuret – eller find det på en smartphone ved at søge efter ”Roskilde Kajakpolo”

Er det muligt at bade i Roskilde Havn? 
Det er ikke tilladt at bade i Roskilde Havn – hverken før eller efter et kajakpolo event. Nærmeste sted at bade er Vigen strandpark, som ligger 10 minutters kørsel fra Roskilde Havn

Kan man tage et brusebad bagefter? 
Vi har een lun udebruser hvor det er muligt at få sig en hurtig skyller.

Jeg har glemt noget, hvad gør jeg? 
Vi opbevarer alle glemte ting i 14 dage. Herefter bliver de kørt på hittegodskontoret så vidt det er muligt.

Vi ser frem til at give jer en sjov oplevelse med kajakpolo, Stand Up Paddling, MTB eller havkajak på Roskilde Havn.

Kontakt

Roskilde Kajakpolo

+45 5389 0585

info@roskildekajakpolo.dk

v/ Much Fun Aps

CVR  38175491

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial