Skolearrangement

En sjov oplevelse for gruppen

Skolearrangement hos Roskilde Kajakpolo & SUP

Lad os være med til at gøre jeres skole-/klubarrangement til en sjov og uforglemmelig dag. Vores aktiviteter ved Roskilde Havn er jeres mulighed for at få en fantastisk sjov fælles oplevelse der gør dagen anderledes, og som giver gruppen en masse fælles grin og historier at tale om bagefter.

Kajakpolo til jeres arrangement
Vi giver garanti for en sjov oplevelse og der er ingen krav til at man har prøvet at sejle kajak før. Vi spiller 4 mod 4 i et underholdende spil om at få flest mål og vinde kampen. Der er garanti for sjove og udfordrende øjeblikke med kammeraterne og noget at tale om resten af dagen og ofte i mange dage efter.

Sådan gør vi
Når I ankommer til Roskilde Kajakpolo bliver i modtaget af vores kyndige instruktører som vil guide jer til at få det nødvendige udstyr på. Herefter giver vi en kort instruktion og får alle mentalt klædt på til at skulle i gang med kajakpolo. Så deler vi jer ind i nogle hold – hvis I ikke allerede har gjort det hjemmefra – og bagefter er det afsted i bådene og i gang med spillet. Der er helt sikkert garanti for store smil og mange grin. 

Hvor meget sjov får vi?
Til et kajakpolo arrangement går der hurtigt 1 til 2 timer, afhængigt af hvor mange deltager i er. Er I op til 10 deltagere vil en time være rigtig for jer. Hvis I er mere end 10 deltagere bør I have mere tid og så vil 1,5-2 timer være rigtigt for jer, afhængigt af præcist hvor mange i er.

Det koster kr. 100,- per deltager og inkluderer 6-8 kajakker, svømmeveste og en instruktør som sikrer jer en god og tryg afvikling.

Skal afvikles i tidsrummet inden kl. 14 på hverdage. 

Roskilde havn er perfekt til et skole-/klubarrangement
Den hyggelige Roskilde Havn er det perfekte sted for jeres arrangement. Her er god plads, grønne områder og intet problem af finde gratis parkering. I har mulighed for selv at tage mad og drikkevarer med eller i kan besøge en af restauranterne som findes på havnen og i nærområdet.

Er du klar til at booke?
Brug kontakt formularen på siden her og fortæl os hvornår og hvilket tidspunkt i ønsker & hvor mange i. Eller hvis du har særlige ønsker hører vi gerne om hvordan vi kan være med til at gøre dagen helt perfekt for jer.

Lyst til et sjovt skolearrangement?

Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til jer

Kombiner kajakpolo med...

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial