Polterabend

En sjov dag på vandet for bruden eller gommen

Polterabend i Roskilde med Kajakpolo

Kajakpolo er noget af det sjoveste, I kan planlægge til en polterabend i Roskilde. Hvorfor tage til København hvis I i stedet kan få en sjov polterabend i Roskilde med Kajakpolo? Det er sjovt, der er garanti for masser af grin, og det er med til at ryste jer endnu bedre sammen.

Sådan gør vi til jeres polterabend
Når I kommer til os i Roskilde Havn starter vi med at få jer i noget udstyr, derefter tager vi en kort velkomst og instruktion, så alle er godt rustet til at komme i gang med Kajakpolo sjov. Så er det tid til at dele jer ind i et par hold og så er det ellers i bådene så I kan komme ud på vandet og være aktive. Bare rolig, der er garanti for gode grin, fede fotos og sjove historier til senere.

Hvor mange er i?
En Kajakpolo polterabend tager normalt 1 til 2 timer, alt efter hvor mange deltagere i er. Prisen er kr. 1695,- for en time med 6 kajakker, instruktør, våddragter, redningsveste og for op til 10 deltagere. Er i mellem 11 og 16 deltagere vil 1,5 timer være det rigtige for jer og det koster kr.2295,-  Er i flere end 16 deltagere bør i bestille 2 timer som koster kr. 2895,- 

Roskilde havn er god til polterabend
Roskilde Havn er det optimale sted for en polterabend. Her finder I masser af plads og fri parkering. I kan selv medbringe mad og drikkevarer eller lade jer friste af de cafeer og restauranter som findes på havnen.

Vi tilbyder også andre aktiviteter til jeres polterabend
Ønsker I flere aktiviteter end Kajakpolo på jeres polterabend? Vi tilbyder også Stand Up Paddling intro kurser for grupper– så i kan komme en tur på vandet sammen. Eller hvad med SUP Yoga til jeres polterabend, en skøn oplevelse. I kan også leje vores Sit-on-top kajakker og komme afsted på fjorden på egen hånd i kajakker. E
llers byder Roskilde på et hav af muligheder. Der er Bumper Ball sjov hos Roskilde Bumper Ball, Mountainbike tur med guide i Boserup skov, træklatring i  Klatreskoven, Gokart i Roskilde Racing CenterHavkajak udlejning hos Katan event, og gode spisesteder i nærheden hos enten Pipers hus eller Store Børs.

Tryk på booking knappen til højre hvis du allerede er klar til at reservere en polterabend med os. Eller udfyld kontakt formularen til højre for at høre mere om hvad vi kan tilbyde til den helt rigtige polterabend.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Lyst til en sjov polterabend? Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Book online nu

Kombiner kajakpolo med...