SUP KURSUS I ROSKILDE

En fantastisk oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land

SUP kursus i Roskilde

Ved vores faste station på Roskilde havn tilbyder vi vores populære SUP intro kursus

Vi afholder SUP intro kursus på Roskilde Havn fast hveranden torsdag kl. 17.00 og de fleste søndage kl. 10, i sæsonen fra 1. maj til 30. sep.

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling med vores 2 timers SUP intro kursus. Kurset giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet i vores aflukkede og trygge bassin på havnen og øver balance og padleteknikker. Typisk er der styr på alt det indenfor 45-50 minutter. Så padler vi en tur ud på fjorden i den sidste lille times tid for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelse med teknik og balance.

Vi låner dig alt udstyret, både paddleboard, padle, leash, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret tilrådighed i yderligere 2 timer, hvis du har lyst til at padle mere. Og så bruger vi kun uddannet SUP instruktører fra Dansk Surf og Rafting Forbund.

Alt det koster kun kr. 475,- per person

Find det kursus som bedst passer dig, via vores online booking system.

Vi tilbyder også SUP intro kursus i Holbæk eller SUP intro kursus i Frederikssund.

Book dit SUP kursus her:

SUP Privat intro kursus 

Passer tidspunktet for vores åbne kursus ikke, ønsker I fuld fokus på jeres egen gruppe eller er der udsolgt? Så tilbyder vi at lave et privat SUP intro kursus i både Roskilde, Holbæk, Frederikssund eller andet sted der passer jer. Alt er det samme som de åbne kurser, bortset fra tidspunktet som I selv har valgt og så er der ikke adgang til udstyret i to timer efter, som på vores hold kurser.  Vi har selvfølgelig alt varmt udstyr til en sikker og god tur. Det kan bookes via online booking på siden her.

Det koster kr. 475,- per person og der betales for minimum 4 personer.

Eller hvad med at glæde en med et gavekort til et introkursus?

SUP udlejning

Det er ingen sag at lære at surfe på en SUP, alle kan være med og vi har det nødvendige udstyr til at i kommer godt afsted – og hjem igen. Har du allerede styr på Stand Up Paddling og har enten deltaget i vores SUP intro kursus eller har erfaring et andet sted fra, kan du leje paddleboard og alt udstyr til en tur ud i Nationalpark Skjoldungernes Land

paddleboard udlejning Roskilde

PRISER PÅ LEJE: Board, paddle, leash og svømmevest

2 timer – Kr. 200

½ dag (4 timer) – Kr. 325

Hel dag – Kr. 425

2 dage / weekend – Kr. 625

Våddragt – kr. 50/dag

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip: kr. 1500,-

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip inkl. våddragt: kr. 2000,-

Klippekortet kan deles med familie, venner etc. og gælder kun i indeværende sæson. Ubrugte klip refunderes ikke

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial