SUP kursus i Holbæk

En fantastisk oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land

SUP kursus i Holbæk

Prøv vores Stand Up Paddling Kursus i Holbæk havn. Udover vores faste setup i Roskilde havn tilbyder vi, med vores mobile trailer, SUP kursus i Holbæk, ved den nye havn. Vi tilbyder 5 åbne kurser i løbet af året:

Torsdag d. 28. maj kl. 17 – Udsolgt

Søndag d. 21. juni kl. 15 – Udsolgt

Tirsdag d. 4. august kl. 17

Tirsdag d. 11. august kl. 17

Fredag d. 14. august kl. 17 – 1 plads ledig

Fredag d. 21. august kl. 17 – 1 plads ledig

Fredag d. 11 september kl. 17

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling med vores 2 timers SUP intro kursus. Kurset giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør jer i stand til at komme afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet og øver balance og padleteknikker, inden vi padler en tur rundt i havnen.

Vi låner dig alt udstyret både SUP board, padle, varm våddragt, sko og svømmevest og benytter kun  uddannet SUP instruktør fra Dansk Surf og Rafting forbund.

Alt det koster kun kr. 475,- per person.

Privatkursus i Holbæk

Passer tidspunktet for vores åbne kursus ikke eller ønsker I fuld fokus på jeres egen gruppe? Så tilbyder vi at lave et privat SUP intro kursus. Alt er det samme som de åbne kurser, bortset fra tidspunktet som I selv har valgt. Det koster kr. 475,- per person og der betales for minimum 4 personer.

Eller glæd en med et gavekort til et introkursus

Book SUP intro kursus i Holbæk her: 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial