SUP kursus i Frederikssund

En fantastisk oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land

SUP kursus i Frederikssund

Udover vores faste setup på Roskilde havn tilbyder vi, med vores mobile trailer, SUP kursus i Frederikssund hele året. Så snart datoerne for 2021 er fastlagt bliver de også vist her. Indtil da, og som altid, er det muligt at booke privatkursus. Vi har alt varmt udstyr til at det bliver en god oplevelse på Stand Up Paddling hele året.

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling med vores 2 timers SUP intro kursus. Kurset giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet og øver balance og padleteknikker. Typisk er der styr på alt det indenfor 45-50 minutter. Så padler vi en tur ind på kanalen eller ud i fjorden i den sidste lille times tid for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelse med teknik og balance.

Vi låner dig alt udstyret, både paddleboard, padle, leash, våddragt og svømmevest. Og så bruger vi kun uddannet SUP instruktører fra Dansk Surf og Rafting Forbund.

Alt det koster kun kr. 475,- per person

Privatkursus i Frederikssund

Passer tidspunktet for vores åbne kursus ikke, ønsker I fuld fokus på jeres egen gruppe eller er der udsolgt? Så tilbyder vi at lave et privat SUP intro kursus. Alt er det samme som de åbne kurser, bortset fra tidspunktet som I selv har valgt. Det koster kr. 475,- per person og der betales for minimum 4 personer.

Eller hvad med at glæde en med et gavekort til et introkursus?

Book dit kursus her: 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial