Outdoor Xplorer – Outdoor mystery game

Roskilde Kajakpolo & SUP har fokus på udendørs oplevelser, både på fjorden men også på land. Den seneste nye outdoor aktivitet vi har lanceret er et outdoor Xplorer eller outdoor mystery game.

Outdoor Xplorer er en udendørs udfordring hvor deltagerne bliver guided rundt i byen i grupper af 5-6 personer, med en tablet i hånden, for at se byens kendte, og mindre kendte steder. Undervejs skal gruppen besvare spørgsmål og løse udfordringer sammen. Det er både spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests. Der bliver brug for alles viden og alle får ny viden undervejs. En sjov måde at opleve byens seværdigheder, og hinanden, på.

Outdoor mystery game er som navnet siger et udendørs mystery spil hvor deltagerne har et begrænset tidsrum til at løse gåder og komme på sporet at tønderne med den farlige pestvirus som hærgede Roskilde i starten af 1700 tallet. Terrorister slipper virus løs om en time, men I kan forhindre det. Et sjovt og udfordrende spil for alle deltagere. Udendørs som navnet siger. Både sommer og vinter.

Læs mere om Outdoor Xplorer og Outdoor Mystery game via linket her: Outdoor xplorer & mystery game

Del eller like os:
Recommended Posts
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial