SUP // Introkursus // Teambuilding // Polterabend // Yoga // Udlejning

En fantastisk oplevelse på Roskilde fjord

Vi tilbyder SUP intro kurser, SUP teambuilding, SUP Polterabend, SUP Yoga & SUP leje

Hvad er Stand Up Paddling?

Stand Up Paddling går i al sin enkelthed ud på, at man står oprejst på sit SUP board, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol. Lyder det ikke let? Det er ganske let og hos os skal I nok få prøvet kræfter med den fantastisk sjove vandsport på mange forskellige måder.

 

SUP intro kursus

Kom godt i gang med Stand Up Paddling med vores 2 timers SUP intro kursus. Kurset giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør jer i stand til at komme afsted på fjorden efterfølgende. Kurser hver tordag kl. 17.0o eller søndag kl. 10. Vi har alt udstyr klar til jer. Kig på siden her for at se hvornår næste kursus er, eller find det kursus som bedst passer jer, via vores online booking system. Passer tidspunktet jer ikke og er i mindst 3 personer har I mulighed for at booke et privat kursus på et andet tidspunktet. Prisen er den samme. Det kan bookes via online booking her på siden. Har I allerede styr på teknik og udstyr kan i leje det hele hos os til gode priser og komme afsted på egen hånd.

SUP Teambuilding

Er I en gruppe som har lyst til en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen, så er en SUP tur på Roskilde Fjord det helt rigtige til jer.

Sådan gør vi 
Vi byder jer velkommen og får jer klædt på med våddragt og svømmevest Herefter giver vi en introduktion til basal Stand Up Paddle teknik og vi gennemgår korrekt håndtering af udstyr, sikker sejlads og vejrforhold. Det tager ca. 15 minutter, men vi går ikke på kompromis med sikkerheden så vi tager den tid der er nødvendig for at alle føler sig klar.

Derefter får vi jer på vandet i vores lukkede bassin så I kan øve jer og blive gode. Når alle viser tommelfingeren op tager vi afsted mod sjov og eventyr på Roskilde Fjord. Måske går turen op langs kysten ved Frederiksborgvej eller hvis I har tiden til det er Vigen Strand bestemt også et besøg værd. Varigheden afhænger af jeres ønsker. Se alle vores teambuilding tilbud og book tid via linket her: Teambuilding på Roskilde havn

SUP YOGA

Kom og prøv SUP Yoga for alle niveauer i Roskilde Havn.
Vi laver en 90 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en ”flydende” afspænding til sidst. Fast tirsdage og søndage og som særlige arrangementer til grupper. Ring til os for at aftale tid eller se mere på linket her: Roskilde SUP Yoga

NÆSTE SUP INTRO KURSUS ER

SUP Intro kursus

SUP Intro kursus

5 May 2019 - 5 May 2019 10:00

Basis introduktion til Stand Up Paddling i Roskilde havn.Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til Stand Up Paddling. Formålet...

SUP Intro kursus

SUP Intro kursus

9 May 2019 - 9 May 2019 17:00

Basis introduktion til Stand Up Paddling i Roskilde havn.Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til Stand Up Paddling. Formålet...

Salg af brugt SUP udstyr – Gør et kup

Vi har lukket for sæson 2018 og sælger ud af vores udstyr så vi kan gøre plads for nyt udstyr til næste sæson. Se hvad der er tilbage her: Brugt udstyr fra 2018

SUP board leje

Hos Roskilde Kajakpolo kan du leje SUP udstyr til en tur på Fjorden. Det er ingen sag at lære at surfe på en SUP, alle kan være med og vi har det nødvendige udstyr til at i kommer godt afsted – og hjem igen. Man skal have deltaget i introkursus hos os eller kunne vise anden erfaring for at leje udstyr hos os. For jeres sikkerhed.

Roskilde SUP Klub

I Roskilde SUP Klub mødes vi, mindst en gang om ugen for at træne sammen. Vi tager på fjorden for at blive bedre sammen og hjælpe hinanden. Måske tager vi på en lille tur op ad fjorden. Og måske tager vi også afsted en dag i weekenden. Det hele handler om SUP, SUP & sjov. Se mere på facebook siden Roskilde SUP klub .

SUP INTRO KURSUS

Hver torsdag og søndag afholder vi intro kurser i Stand Up Paddling. Du vil blive undervist i hvordan udstyret bruges korrekt, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vende teknikker. På turen giver vi dig en masse tips og tricks og der bliver god tid til at lege på boardet og afprøve alt det vi har lært dig. Kurset tager 2 timer, vi låner dig alt udstyret både SUP board, padle, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret tilrådighed i yderligere 2 timer, hvis du har lyst til at padle mere. Alt det koster kun kr. 475,-

BOOK HER

Eller glæd en med et gavekort til et introkursus

SUP UDLEJNING: Board, paddle, leash og svømmevest

2 timer – Kr. 200

½ dag (4 timer) – Kr. 325

Hel dag – Kr. 425

2 dage / weekend – Kr. 625

Våddragt – kr. 50/dag

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip: kr. 1500,-

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip inkl. våddragt: kr. 2000,-

Klippekortet kan deles med familie, venner etc. og gælder kun i indeværende sæson. Ubrugte klip refunderes ikke

For at leje SUP board er det nødvendigt at have deltaget i vores SUP intro kursus eller kunne dokumentere SUP erfaring på anden måde.

BOOK HER

BOOK EN INSTRUKTØR

Er i en gruppe som gerne vil lære Stand Up Paddling kan i booke en privat instruktør til at komme på vandet og give jer en introduktion til SUP. I bestemmer selv tidspunkt. Indholdet er det samme som intro kurset hvor der bliver givet en grundig gennemgang af udstyr, sikker sejlads, tips og tricks og masser af sjove aktiviteter på vandet. Vi kommer også til jer hvis der er vand at sejle på. 

 

Min 3 personer: 475 kr/person for 2 timer.

 

BOOK PRIVAT INSTRUKTØR HER

SUP YOGA

At tage yoga med ud på vandet kan være udfordrende, for hvordan står vi fast, når fundamentet under os er vakkelvornt? Hvordan holder vi balancen i modvind? Og hvordan kontrollerer vi kroppen på SUP boardet, når naturen ikke sådan lader sig kontrollere? Heldigvis har du din vejrtrækning: Når du kan trække vejret, kan du finde balancen alle steder. Også på boardet.

Kom og prøv SUP Yoga i Roskilde Havn. HVER tirsdag eftermiddag kl. 16.30 eller søndag kl. 13 og specialsessioner efter aftale. Læs mere og tilmelding via facebook siden her: Roskilde SUP Yoga

Hvad får jeg?
Du får ca 90 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en ”flydende” afspænding til sidst.

SUP TEAMBUILDING

Stand Up Paddling er et absolut perfekt event til at få rystet virksomhedens medarbejdere endnu bedre sammen! Vi sørger for at alle får en sjov dag på vandet på SUP, hvor I samtidigt får skubbet lidt til jeres grænser og prøvet jer af i nye situationer. Så tag din kollega eller chef under armen, skift arbejdstøjet ud med en våddragt og oplev Roskilde fra Fjorden.

Se mere om SUP teambuilding på siden her, hvor det også er mulighed at booke Roskildekajakpolo.dk/teambuilding

Vi glæder os til at give jer en sjov dag sammen!

Roskilde SUP Klub

Roskilde SUP Klub er din mulighed for at komme ud og SUP surfe på fjorden sammen med andre, ligesindede, SUP interesserede.

Vi træner for sjov, og for at blive bedre. Sammen, hjælpes vi ad og der vil blive lavet et lille program hvor deltagerne skiftevis får ansvaret for at planlægge dagens tur.

SUP Klub mødes torsdage kl. 17 men laver også træningsdage og events på andre dage.

Kom glad, og medbring dit eget board eller lån et klub board. Medlemskab i Roskilde SUP Klub koster kr. 600,- / år

Se mere om de planlagte træningsdage og tilmeld dig her: Roskilde SUP Klub

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial