SUP // Kursus // Teambuilding // Yoga //Udlejning // Club

En fantastisk oplevelse på Roskilde fjord

Vi tilbyder SUP intro kurser, SUP teambuilding, SUP Yoga,  

SUP leje og SUP Club

Stand Up Paddling  i Roskilde Havn

SUP intro kursus

Vil I ud og nyde et par sjove time på fjorden og prøve den nyeste surf dille, Stand Up Padling, så har I mulighed for at deltage i vores 2 timers SUP intro kursus. Kurset giver en basis introduktion til SUP og gør jer i stand til at komme afsted på fjorden efterfølgende. Kurser hver tordag kl. 16.3o eller søndag kl. 11. Har I styr på teknik og udstyr kan i leje det hele hos os til gode priser.

SUP Teambuilding

Er I en gruppe som har lyst til en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen, så er en SUP tur på Roskilde Fjord det helt rigtige til jer.

Sådan gør vi 
Vi byder jer velkommen og får jer klædt på med våddragt og svømmevest Herefter giver vi en introduktion til basal Stand Up Paddle teknik og vi gennemgår korrekt håndtering af udstyr, sikker sejlads og vejrforhold. Det tager ca. 15 minutter, men vi går ikke på kompromis med sikkerheden så vi tager den tid der er nødvendig for at alle føler sig klar.

Derefter får vi jer på vandet så I kan øve jer og blive gode. Når alle viser tommelfingeren op tager vi afsted mod sjov og eventyr på Roskilde Fjord. Måske går turen op langs kysten ved Frederiksborgvej eller hvis I har tiden til det er Vigen Strand bestemt også et besøg værd.

SUP YOGA

Kom og prøv SUP Yoga for alle niveauer i Roskilde Havn.
Vi laver en 70 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en ”flydende” afspænding til sidst. Fast onsdage og som særlige arrangementer til grupper. Se mere på linket her: Roskilde SUP Yoga

SUP board leje

Hos Roskilde Kajakpolo kan du leje SUP udstyr til en tur på Fjorden. Det er ingen sag at lære at surfe på en SUP, alle kan være med og vi har det nødvendige udstyr til at i kommer godt afsted – og hjem igen.

SUP Club Roskilde

I SUP club Roskilde mødes vi, mindst en gang om uge for at træne sammen. Vi tager på fjorden for at blive bedre sammen og hjælpe hinanden. Måske tager vi på en lille tur op ad fjorden. Og måske tager vi også afsted en dag i weekenden. Det hele handler om SUP, SUP & sjov. Se mere på facebook siden Roskilde Kajakpolo & SUPsurfing og tilmeld dig næste træning.

Hvad er Stand Up Paddling?
Stand Up Paddling går i al sin enkelthed ud på, at man står oprejst på sit SUP board, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol. Lyder det ikke let? Det er ganske let og når I lejer et SUP board hos os skal I nok få prøvet kræfter med den fantastisk sjove vandsport på mange forskellige måder.

SUP Intro kursus

SUP Intro kursus

23 Jan 2018 - 23 Jan 2018 16:30

Basis introduktion til SUP board surfing i Roskilde havn. Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til SUP board surfing. Formålet...

SUP Intro kursus

SUP Intro kursus

25 Jan 2018 - 25 Jan 2018 16:30

Basis introduktion til SUP board surfing i Roskilde havn. Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til SUP board surfing. Formålet...

SUP Intro kursus

SUP Intro kursus

28 Jan 2018 - 28 Jan 2018 11:00

Basis introduktion til SUP board surfing i Roskilde havn. Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til SUP board surfing. Formålet...

SUP INTRO KURSUS

Hver torsdag og søndag afholder vi intro kurser i Stand Up Paddling. Du vil blive undervist i hvordan udstyret bruges korrekt, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vende teknikker. På turen giver vi dig en masse tips og tricks og der bliver god tid til at lege på boardet og afprøve alt det vi har lært dig. Kurset tager 2 timer, vi låner dig alt udstyret både SUP board, padle, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret tilrådighed i yderligere 2 timer, hvis du har lyst til at padle mere. Alt det koster kun kr. 475,-

BOOK HER

Eller kontakt os hvis du ønsker et gavekort

SUP UDLEJNING: Board, paddle, leash og svømmevest

2 timer – Kr. 200

½ dag (4 timer) – Kr. 325

Hel dag (10-18) – Kr. 425

2 dage / weekend – Kr. 625

Våddragt – kr. 50/dag

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip: kr. 1500,-

Klippekort, 10 klip a ½ dag pr klip inkl. våddragt: kr. 2000,-

Klippekortet kan deles med familie, venner etc. og gælder kun i indeværende sæson. Ubrugte klip refunderes ikke

For at leje SUP board er det nødvendigt at have deltaget i vores SUP intro kursus eller kunne dokumentere SUP erfaring på anden måde.

BOOK HER

BOOK EN INSTRUKTØR

Er i en lille gruppe som gerne vil lære Stand Up Paddling kan i booke en privat instruktør til at komme på vandet og give jer en introduktion til SUP surfing. I bestemmer selv tidspunkt. Indholdet er det samme som intro kurset hvor der bliver givet en grundig gennemgang af udstyr, sikker sejlads, tips og tricks og masser af sjove aktiviteter på vandet. 

Min 3 personer: 400 kr/person for 2 timer

BOOK HER

SUP YOGA

At tage yoga med ud på vandet kan være udfordrende, for hvordan står vi fast, når fundamentet under os er vakkelvornt? Hvordan holder vi balancen i modvind? Og hvordan kontrollerer vi kroppen på SUP boardet, når naturen ikke sådan lader sig kontrollere? Heldigvis har du din vejrtrækning: Når du kan trække vejret, kan du finde balancen alle steder. Også på boardet.

Kom og prøv SUP Yoga i Roskilde Havn. HVER onsdag eftermiddag. Tilmelding via facebook siden her: Roskilde SUP Yoga

Hvad får jeg?
Du får ca 70 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en ”flydende” afspænding til sidst.

SUP TEAMBUILDING

Stand Up Paddling er et absolut perfekt event til at få rystet virksomhedens medarbejdere endnu bedre sammen! Vi sørger for at alle får en sjov dag på vandet på SUP, hvor I samtidigt får skubbet lidt til jeres grænser og prøvet jer af i nye situationer. Så tag din kollega eller chef under armen, skift arbejdstøjet ud med en våddragt og oplev Roskilde fra Fjorden.

Book jeres SUP teambuilding event ved at benytte kontaktformularen eller ring til os på tlf. 5389 0585

SUP Club

SUP Club er din mulighed for at komme ud og SUP surfe på fjorden sammen med andre, ligesindede, SUP interesserede.

Vi træner for sjov, og for at blive bedre. Sammen, hjælpes vi ad og der vil blive lavet et lille program hvor deltagerne skiftevis får ansvaret for at planlægge dagens tur.

Du skal have SUP erfaring for at deltage, enten fra introkurset eller andet steds fra.

Vi mødes torsdage kl. 18 men laver også træningsdage og events på andre dage.

Kom glad, og medbring dit eget board eller lej et, inkl. padle og leash. Leje koster kr. 325,- eller et klip på dit klippekort

Se mere om de planlagte træningsdage og tilmeld dig her: SUP Club træning på Facebook