Tak for i år – Vi ses igen til 1. maj 2019

TAK for i år. Det har været en helt fantastisk sæson med masser af glade gæster. Vejret har været med os og det har vi helt sikkert kunne mærke. Vi vil takke alle som har været på Roskilde havn til kajakpolo, Stand Up Paddling, SUP Yoga, 5-kamp, Mountainbike, Havkajak, Vildmarksbad, spisning i den top-hyggelige Lavvu, deltaget i forskellige teambuilding aktiviteter eller været rundt i byen med den digitale udfordring Roskilde Explorer.

Næste sæson tager vi fat igen, og vil gøre vores bedste. Vi tror på at de sjove oplevelser vi skaber for vores gæster, gør hverdagen lidt sjovere. Hvad enten det er polterabend og logetur eller firmateambuilding så skaber det relationer som varer ved. Vi kalder det for “fælles øjeblikke” og dem får alle gæster med hjem.

Målet hos Roskilde Kajakpolo og SUP er at levere “fælles øjeblikke”. Dem har vi skabt masser af i år, ikke mindst takket være vores gode instruktører som har løbet stærkt, men hele tiden med et smil på.. Det er stærkt. Tak.

Endnu en gang tak til alle som har besøgt os på Roskilde Havn. Det er slut for vandaktiviteterne på havnen for i år. Men har I lyst til et “fælles øjeblik” hen over efterår/vinter/forår så tag et kig på vores nyeste skud på stammen: Roskilde Explorer. Udfordrende opgaver og byhistorie med digital guide eller Outdoor escape game. Se mere her: www.roskildekajakpolo.dk/roskilde-explorer

Del eller like os:
Nyheder
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial