Roskilde Xplorer – Outdoor escape game

Roskilde kajakpolo & SUP har fokus på udendørs oplevelser, både på fjorden men også på land. Den seneste nye outdoor aktivitet vi har lanceret er et outdoor Xplorer eller outdoor Escape game.

Roskilde Xplorer er en outdoor udfordring hvor deltagerne bliver guided rundt i Roskilde i grupper af 5-6 personer, med en tablet i hånden, for at se byens kendte, og mindre kendte steder. Undervejs skal gruppen besvare spørgsmål og løse udfordringer sammen. Det er både spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests. Der bliver brug for alles viden og alle får ny viden undervejs. En sjov måde at opleve Roskildes seværdigheder, og hinanden, på.

Outdoor escape game er som navnet siger et udendørs escape spil hvor deltagerne har et begrænset tidsrum til at slippe ud af et afgrænset område. I mindre grupper skal deltagerne rundt i området for at finde ledetråde som kan hjælpe dem til udgangen før de andre hold. Holdet der kommer først ud og med flest point i behold vinder dysten. Et sjovt og udfordrende spil for alle deltagere. Udendørs som navnet siger. Både sommer og vinter.

 

Læs mere om Outdoor Xplorer og outdoor escape game via linket her: Roskilde Xplorer

Del gerne nyheden her på facebook

Del eller like os:
Nyheder
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial