Firmaarrangement

En sjov oplevelse der giver et boost til samarbejdet

Firmaarrangement med Roskilde Kajakpolo

Lad os være med til at gøre jeres firmaarrangement, firmaevent og personalearrangement, til en sjov og uforglemmelig dag. Kajakpolo i Roskilde Havn er jeres mulighed for at få en fantastisk sjov fælles oplevelse der gør dagen anderledes, og som giver jer masser af gode grin og historier at tale om bagefter.

Er det noget for os, tænker du måske?
Det giver vi garanti for, der er ingen krav til at man har prøvet at sejle kajak før. Vi spiller 3 mod 3 i et underholdende spil om at få flest mål og vinde kampen. Der er garanti for sjove og udfordrende øjeblikke med gode kolleger og noget at tale om resten af dagen og ofte i mange dage efter.

Sådan gør vi
Når I ankommer til Roskilde Kajakpolo bliver i modtaget af vores kyndige instruktører som vil guide jer til at få det nødvendige udstyr på. Herefter giver vi en kort instruktion og får alle mentalt klædt på til at skulle i gang med kajakpolo. Så deler vi jer ind i nogle hold – hvis I ikke allerede har gjort det hjemmefra – og bagefter er det afsted i bådene og i gang med spillet. Der er helt sikkert garanti for store smil og mange grin. Måske kan det også blive til et par gode billeder og noget i kan tale om når I er færdige hos os.

Hvor meget sjov får vi?
Til et kajakpolo arrangement går der hurtigt 1 til 2 timer, afhængigt af hvor mange deltager i er. Er I op 10 deltagere vil en time være rigtig for jer. 1 time koster kr. 1695,- og inkluderer 6 kajakker, våddragter svømmeveste og en instruktør som sikrer jer en god og sikker afvikling. Hvis I er mere end 10 deltagere bør I have mere tid og så vil 1,5-2 timer være rigtigt for jer, afhængigt af præcist hvor mange i er. Se alle vores priser i prisoversigten eller kontakt os hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker.

Roskilde havn er perfekt til et firmaevent
Den hyggelige Roskilde Havn er det perfekte sted for jeres firmadag sammen. Her er god plads, grønne områder og intet problem af finde gratis parkering. I har mulighed for selv at tage mad og drikkevarer med eller i kan besøge en af restauranterne som findes på havnen og i nærområdet.

Har I lyst til mere end kajakpolo?
Så har vi også det. Vi tilbyder ture på Standup Paddle Boards, så i kan komme en tur på vandet sammen. Læs mere om mulighederne for en SUP tur på siden her: roskildekajakpolo.dk/sup. Eller hvad med en kombineret Mountain bike tur i Boserup skov efterfulgt af et spil kajakpolo og en dukkert… til kollegaen. Og ellers byder Roskilde på et hav af andre  muligheder. Der er Bumper Ball sjov i Roskilde Ring hos Roskilde Bumper Ball, træklatring i  Klatreskoven, Gokart i Roskilde Racing Center, Teambuilding hos sagensnatur.dk og masser af gode spisesteder i selve Roskilde by.

Er du klar til at booke?
Tryk på booking knappen til højre hvis du allerede er klar til at reservere et firmaevent hos os. Eller brug kontakt formularen hvis du gerne vil fortælle os hvordan vi kan være med til at gøre dagen helt perfekt for jer.

Lyst til et sjovt firmaarrangement?
Book online nu

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til jer

[contact-form-7 id=”793″]

Kombiner kajakpolo med...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial