Blå mandag

Garanti for en sjov oplevelse på den store dag

Blå Mandag hos Roskilde Kajakpolo

Vi deltager i Blå mandag Roskilde som er et samlet setup hvor alle Roskildes aktører spiller sammen om at lave en sjov og tryg dag for konfirmander. Se mere her: www.blaamandagroskilde.dk

Spil kajakpolo i Roskilde Havn på jeres blå mandag – en sjov aktivitet hvor alle kan være med. Er i igang med at booke den store dag: blå mandag, så er kajakpolo en rigtig god mulighed for jer til at få en fed og sjov oplevelse sammen. Vi har stedet og faciliteterne til at give jer årets sjoveste oplevelse – der er garanti for en uforglemmelig blå mandag med kajakpolo i Roskilde Havn.

Sådan gør vi 
Når i ankommer på Roskilde Havn, får I en grundig velkomst og instruktion, hvor alle bliver klædt på varmt på til at mestre en omgang kajakpolo. Derefter deler vi jer op i hold a 3-4 deltagere som skal ned og konkurrerer på vores kajakpolo bane. Vi har plads til 2 hold af gangen og vi bytter løbende så alle kommer i bådene og ingen bliver for udmattede. Der er garanti for grin, glade konfirmander og ømme lattermuskler. Det tager 2 timer inkl. omklædning og koster kr. 175,- per deltager

Roskilde havn er god til et blå mandag arrangement
Roskilde Havn er det perfekte sted til jeres blå mandag arrangement. Her er god plads, grønne områder, gratis parkering hvis i har chauffør på og det er tæt på Roskilde bymidte. I har mulighed for selv at tage mad og drikkevarer med, i kan besøge en af restauranterne som findes på havnen eller vi kan arrangere at der kommer en runde pizzaer til jer, når I er færdige med kajakpolo.

Klar til at booke?
Brug kontakt formularen på højre side, hvis du er klar til at book og gerne vil fortælle os hvordan vi kan være med til at gøre jeres blå mandag helt perfekt.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en rigtig sjov blå mandag

Lyst til en sjov Blå mandag?
Book online nu

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

[contact-form-7 id=”828″]

Kombiner Blå mandag med...

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial