Teambuilding

Boost jeres teamspirit med Kajakpolo

Teambuilding med Roskilde Kajakpolo

Kajakpolo teambuilding – Del en rigtig god oplevelse med dine kolleger, medarbejdere, kunder eller gæster! Lad Roskilde Kajak Polo stå for underholdningen til jeres næste teambuilding arrangement.
Vi har det nyeste udstyr til at holde sig oven vande og varm, vi har byens bedste instruktører og giver garanti for en sjov oplevelse – og masser af motion – også til lattermusklerne.

Sådan gør vi

Når I kommer til os for at lave teambuilding skal vi have jer i noget udstyr. Derefter er det tid til en kort velkomst og instruktion, så alle føler sig godt rustet til at komme på vandet og i gang med Kajakpolo. Så skal vi have delt jer ind i et par hold og så er det ellers afsted i bådene og ud at være aktive. Og nu starter det sjove for alvor med masser af gode grin, mulighed for gode fotos og sjove historier til senere på dagen.

Vi sætter høje krav til os selv

Hos Roskilde Kajakpolo har vi sat os den ambition, at vi vil levere byens bedste teambuilding arrangementer for virksomheder og private. Vi holder vores events på havnen i Roskilde og har alle de nødvendige faciliteter til rådighed. På havnen er der masser af plads og ganske gratis parkering. Har I lyst, kan I selv medbring jeres egen mad og drikke. Eller i kan benytte nogle af de gode cafeer og restauranter som er at finde på Roskilde havn. Det gode skib Sagafjord er også en fantastisk mulighed for at nyde et måltid under en sejltur på Roskilde fjord.

Hvor lang tid skal vi booke?

Teambuild med Roskilde Kajakpolo tager normalt 1 til 2 timer, alt efter hvor mange deltagere i er. Prisen er kr. 1595 for en time med 6 kajakker, instruktør, våddragter, redningsveste og for op til 10 deltagere. Er i mellem 11 og 16 deltagere vil 1,5 timer være det rigtige for jer og så koster det kr.2195,-  Er i flere end 16 deltagere har vi også en god pris til det. 

Tryk på BOOK NU knappen til højre hvis du er klar til at booke eller udfyld kontaktformularen så laver vi et individuelt tilbud, som passer til netop jeres ønsker.

Lyst til en sjov teambuilding?
Book nu online

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til jer

Kombiner kajakpolo med...