Boost jeres teamspirit med TEAMBUILDING på Roskilde Havn

Teambuilding på Roskilde Havn

Del en rigtig god oplevelse med dine kolleger, medarbejdere, kunder eller gæster! Lad Roskilde Kajak Polo & SUP i samarbejde med Sagens Natur stå for jeres næste teambuilding arrangement.

Vores unikke udvalg af aktiviteter udfordrer jer og bringer smilet frem hos alle. Vi kalder det ”fælles øjeblikke” – og dem får I med hjem

Vores arrangementer har fokus på gode relationer, der øger viljen til samarbejde. Gode relationer giver mere overskud og mindre konflikt i dagligdagen.

Vi prioriterer smilet, den gode stemning, og at alle kan deltage på vores arrangementer.

Alle har brug for at være sammen på den gode måde uden krav til den enkeltes formåen, dygtighed og hurtige resultater. Så fungerer teamet bedst.

Vi arbejder med alle typer af grupper og har kompetencerne til at udfordre på alle niveauer og kan klare arrangementer op til 300 personer.

Sådan gør vi

Når I kommer til os for at lave teambuilding starter vi med en introduktion til dagen og deler jer typisk ind i teams. Herefter starter vi øvelserne der udfordrer jeres medmenneskelige formåen på den medmenneskelige måde, så I går herfra med en god dag i bagagen, en dag der kan bruges fremadrettet…

Vi sætter høje krav til os selv

Hos Roskilde Kajakpolo har vi sat os den ambition, at vi vil levere byens bedste teambuilding arrangementer for virksomheder og private. Vi holder vores events på havnen i Roskilde og har alle de nødvendige faciliteter til rådighed. Vil i slutte dagen med spisning kan vi anbefale enten Store Børs eller Pipers hus som begge ligger i gå afstand. På havnen er der masser af plads og ganske gratis parkering.  

Hvor lang tid skal vi booke?

Teambuilding med Roskilde Kajakpolo tager normalt 2-5 timer, alt efter hvor mange deltagere i er og hvad jeres ønsker er.

Udfyld kontaktformularen til højre og fortæl om jeres ønsker, så ringer vi jer op og finder sammen det helt rigtige.

Se et lille udvalg af vores aktiviteter nedenfor…

Lyst til en sjov teambuilding? Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til jer

Vi glæder os til at høre fra jer

TEAMBUILDING på Roskilde Havn

Spisning på Roskilde Havn

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial