Priser hos Roskilde Kajakpolo

PRISER & HVOR LANG TID I SKAL BOOKE

Kajakpolo – SUP priser længere nede 🙂

På baggrund af erfaringer, har vi nogle anbefalinger til hvor lang tid i skal booke for at I får en sjov oplevelse med Kajakpolo.

1 TIMES SPIL –     DKK: 1.695,- ER GOD TIL 6 – 10 DELTAGERE

1,5 TIMES SPIL –  DKR: 2.295,- ER GOD TIL 11 – 16 DELTAGERE

2  TIMERS SPIL – DKR: 2.895,- ER GOD TIL 17-22 DELTAGERE

Det betyder, at alle grupper på 22 deltagere eller under skal bookes via vores online booking system.

Når I booker skal der angives et “ca. antal deltagere”, det vil vi gerne vide så vi har nogenlunde styr på hvor mange gæster vi skal tage imod. Bliver antallet ændret lidt +/-  behøver I ikke at meddele os det. Har I brug for at justere den samlede spilletid pga. ændringer i deltagerantallet skal I sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk så klarer vi det.
I hæfter for den bookede tid, selvom i bliver færre deltagere og har brug for mindre spilletid, hvis I ikke har fået lavet jeres booking om.

Er I flere end 22 deltagere kan I bruge kontaktformularen til højre, så sætter vi i fællesskab et godt program op til jer.

SUP ture og kurser

SUP kursus – 2 timer : kr. 475,- /per person. Alt inkl. + 2 timer gratis brug af udstyr efter kursus – torsdage og søndage

SUP instruktør/privat kursus – 2 timer: kr. 475,- / per person. Alt inkl. – min. 3 personer

Leje af SUP – Find det på siden SUP surfing

Hvornår skal jeg betale?

Når I booker en tid i online bookingsystemet, bliver der afsendt en mail fra systemet som skal bekræftes. Der er muligt at vælge betaling via faktura før eventdatoen, eller betaling via mobilepay og kontanter på selve dagen.

Kan vi ændre vores aftale til et andet tidspunkt eller anden dag?

Det er altid muligt at annullere eller ændre tid og dato indtil 14 dage før den bookede aftale, forudsat at der er plads på det tidspunkt eller dag I ønsker. Ændringer kan I selv foretage ved at logge ind på vores online booking. Alternativt er I velkommen til at sende os en mail på info@roskildekajakpolo.dk

Lyst til en sjov oplevelse?
Book online nu

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial