Fødselsdag

Tag præmien for det bedste fødselsdagsarrangement

Fødselsdag hos Roskilde Kajakpolo

Er det dig, der skal planlægge årets mest populære fødselsdag for dit barn eller teenager? Så afhold en børnefødselsdag med Roskilde kajakpolo ved Roskilde Havn. Vi har stedet og faciliteterne til at give jer dagens sjoveste oplevelse – det bliver med garanti årets mest populære fødselsdag.

Sådan gør vi
Når i ankommer hos os, får I en kort velkomst og instruktion, hvor alle bliver klædt på, både mentalt og udvendigt til at mestre en omgang kajakpolo. Derefter deler vi jer op i hold som skal ned og konkurrerer på vores kajakpolo bane. Vi har plads til 2 hold af 3 personer af gangen og så bytter vi løbende så alle kommer på vandet og ingen bliver for trætte. Der er garanti for store smil, glade ansigter og ømme lattermuskler.

Hvor lang tid tager det?
En fødselsdag med kajakpolo tager ca 1 time og 30 minutter. Prisen er kr. 145 pr deltager. Minimum pris er DKK1.450. Prisen inkluderer Kajakker, våddragter, redningsveste, og kyndig instruktørvejledning under hele arrangementet. Vi byder på en juice til alle børn og i er velkomne til at medbringe en kage eller lette snacks, som i kan nyde på området. Alternativt er der gode muligheder for at finde noget lækkert på cafeen eller restauranterne som findes på Roskilde Havn.

Minimumsalderen er 12 år.

Klar til at booke?
Tryk på BOOK NU knappen til højre hvis du allerede er klar til at reservere en omgang kajakpolo. Eller brug kontaktformularen hvis du gerne vil fortælle os hvordan vi kan gøre dagen helt perfekt for jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lyst til en sjov fødselsdag?
Book online nu

Eller kontakt os og lad os sammensætte et tilbud til dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial